Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó ez így, ugye? Nézzétek meg...

Jó ez így, ugye? Nézzétek meg a görbém?

Figyelt kérdés

[link]

Jelent valamit, hogy most újra felugrott? Jót/rosszat?

2009. márc. 10. 09:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem válaszol senki? ... :( :'( :(
2009. márc. 10. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Azt hiszem tevagy az a kérdező akinek az én kérdésem alatt van a görbéje .

Hány naposak a ciklusaid mert ha 28 akkor nagyon sok remény van hogy babás vagy mert szépen visszament a hőd ha nem 28 hanem kicsit több akkor is van remény mert szépen fent vana hőd.

Nagyon drukkolok neked .

Mikor tesztelsz?

2009. márc. 10. 10:18
 3/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Így van, velem beszélgetsz a saját kérdésednél is! :) Jajj, úgy örülök, hogy válaszoltál!

Olyan 29-31 napos a ciklusom. Régebben volt, aki azt mondta, hogy most 31-re számítsak!

Akkor most jó, hogy visszament, ugye?

2009. márc. 10. 10:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Tesztelni még nem nagyon merek ... majd csak szombat, vasárnap, s remélem, addig meg sem jön!
2009. márc. 10. 10:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha 29-31 naposak a ciklusaid még akkor is van remény csak ne essen le a hőd mert akkor minden esély megvan a babódra és nagyon drukkolok hogy igy legyen , mennyi idős vagy és van már babód mert irtad hogy nemrég hagytad abba a fogigátlót.

2009. márc. 10. 10:29
 6/14 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, s ő lesz az első! :)
2009. márc. 10. 10:33
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem jó a görbéd,nagyon magas az alaphőd.Hol méred?

Amúgy nem lehet mindenkit egy sablon alá tenni,láttam már ennél furább görbét is és baba lett belőle.

2009. márc. 10. 14:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Az utolsotól kérdezem hogy szerinte a 36.6-os alaphő az már magas?Bocs hogy belekérdezek!
2009. márc. 10. 16:15
 9/14 anonim ***** válasza:

"utolsó" vagyok.

A 36.6 az tökéletesen jó.Itt a kérdezőnek sajnos a cover line a ciklus.hu által is 36.9-re van bejelölve,ami magas.Neki még ennél is magasabbra felmegy ,sőt a menszi második napján is.A ciklusa második felében,pedig visszaesik majdnem a cover line-ra.

Az én görbém se jobb,de volt amikor jó volt és akkor pikk-pakk terhes lettem.Most nálam is szinte ilyen és nem is jön a baba.

2009. márc. 11. 11:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Köszi
2009. márc. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!