Jó ez így, ugye? Nézzétek meg a görbém?

Szia.
Azt hiszem tevagy az a kérdező akinek az én kérdésem alatt van a görbéje .
Hány naposak a ciklusaid mert ha 28 akkor nagyon sok remény van hogy babás vagy mert szépen visszament a hőd ha nem 28 hanem kicsit több akkor is van remény mert szépen fent vana hőd.
Nagyon drukkolok neked .
Mikor tesztelsz?
Szia!
Így van, velem beszélgetsz a saját kérdésednél is! :) Jajj, úgy örülök, hogy válaszoltál!
Olyan 29-31 napos a ciklusom. Régebben volt, aki azt mondta, hogy most 31-re számítsak!
Akkor most jó, hogy visszament, ugye?

Szia.
Ha 29-31 naposak a ciklusaid még akkor is van remény csak ne essen le a hőd mert akkor minden esély megvan a babódra és nagyon drukkolok hogy igy legyen , mennyi idős vagy és van már babód mert irtad hogy nemrég hagytad abba a fogigátlót.

Nem jó a görbéd,nagyon magas az alaphőd.Hol méred?
Amúgy nem lehet mindenkit egy sablon alá tenni,láttam már ennél furább görbét is és baba lett belőle.

"utolsó" vagyok.
A 36.6 az tökéletesen jó.Itt a kérdezőnek sajnos a cover line a ciklus.hu által is 36.9-re van bejelölve,ami magas.Neki még ennél is magasabbra felmegy ,sőt a menszi második napján is.A ciklusa második felében,pedig visszaesik majdnem a cover line-ra.
Az én görbém se jobb,de volt amikor jó volt és akkor pikk-pakk terhes lettem.Most nálam is szinte ilyen és nem is jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!