Más is így parázik? A tesztjeim azt igazolják, hogy terhes vagyok!
Figyelt kérdés
Ebben reménykedve örülök,de az orvos még nem látta a picit,majd két hét múlva,remélem...De ugyanakkor aggódom is,ha tényleg terhes vagyok minden rendben legyen és ez a várakozás.2011. máj. 7. 18:16
1/5 anonim válasza:
Erős pozit teszteltél, vagy csak halványat? Gondolom erős pozit, mert akkor biztosan babát vársz! Így akkor csak annyit tudok mondani, hogy Gratulálok és ne aggódj, minden rendben lesz!
2/5 A kérdező kommentje:
Már 4- féle tesztet csináltam,mind + lett,igaz halvány,de még most 5 napja késik.Orvoshoz nem várt előtt 1 nappal mentem,mert már volt egy vetélésem és azt mondta rögtön menjek,ha úgy érzem terhes vagyok.
2011. máj. 7. 18:21
3/5 anonim válasza:
Hát így én is paráznék a helyedben, hogy már volt vetélésed!
De próbálj nyugodt lenni és pihenj sokat!
Egyébként azt még hozzátenném, hogy nekem 3 halvány pozi tesztem volt és a doki nem látott babát nálam mégsem! :(
Így én pl. csak akkor reménykednék hogy tényleg babás vagyok, ha erős pozit tesztelnék!
De te biztos babát vársz, csak nekem ilyen pechem volt.
4/5 Manka68 válasza:
Szia!
Másik doki, HCG vérvétel, és ha aszerint is baba, akkor progeszteron pótlás, ha már volt vetélésed. Ha csak a 6-ik héten kezdené el adni a dokid a gyógyszert, az lehet, hogy már késő...
A vérvétel erdménye pár órán belül megvan, és nem kell hetekig idegeskedned. :-)
5/5 anonim válasza:
Én a 6ik héten vetéltem el,és megértem mert én is ennyire aggódtam,de nem kaptam semmilyen gyógyszert,de szerencsére nem lett baj! 14+6 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!