Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legyetek szívesek nézzétek...

Legyetek szívesek nézzétek meg a görbémet, teljesen tanácstalan vagyok, van esély a babára? www.ciklus.hu/images/diagramok/6690d5a68f9c6fae00dc0f8268927 2e3_090212_090309_1236556800_. png

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ciklusod 12. napján szeritem jó időpontban voltatok együtt,hiszen a kiskatonák akár 3 napig,sőt esetenként tovább is eléldegélnek és várják a petét.Igaz,így nagyobb az esély,hogy a gyermek kislány lesz,mert tovább élnek,mint a fiúcskák,bár a fiúk gyorsabbak,de gondolom mindegy a babóka neme:)

Nem várt előtt 1-2 nappal tesztelj,ha negatív akkor se keseredj el,mert lehet,hogy még nem elég HCG termelődött.Akkor várj még pár napot.Egészséges babókát kívánok neked!!!

2009. márc. 10. 01:01
 12/12 anonim ***** válasza:
szia! A görbédből látszik, hogy volt peteérésed. Az hogy nem babás a görbéd ahogy korábban írták hülyeség, mert tipikus babás görbe nincs! Nekem volt már trifázisos görbém is ahol a vélt beágyazódás után még feljebb ment a hőm, a múlt hónapban a görbémen egynapos 2 tizedfokos csökkenés volt látható, amire mindenhol azt lehet olvasni hogy beágyazódás, majd még feljebb ment a hőm, de mindíg megjött, úgyhogy ilyen korán arra következtetni, hogy nem sikerült nem lehet, főleg görbéből nem. Annyi a lényeg hogy maradjon fenn a hőd, nem kell 37 felé menni, csak maradjon ugyanannyi mint peteérés után és ne jöjjön meg!! Az pedig hogy az együttlétetekből lehet-e valami? hát ki tudja, van akinek havi egy együttlétből lett gyereke, másnak pedig 2 napi vagy napi szeretkezésből sem!!! Drukkolok!!
2009. márc. 10. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!