Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes maradhat-e a barátnöm...

Terhes maradhat-e a barátnöm menstruáció elött egy nappal, ha nem védekezünk?

Figyelt kérdés
Most történt egy kis baleset,és a barátnöm fél hogy terhes marad.Általában úgy szoktunk védekezni,hogy kihuzom,mielött ,,elmennék,"csak most nem érkeztem.Adjatok tanácsokat milyen napokon biztonságos a védekezés nélküli szex? 15 vagyok teljesen tudatlan,légyszi segítsetek egy kis infóval.Köszi!
2009. márc. 9. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ha 28.napos a ciklusa, akkor nem.
2009. márc. 9. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

inkább védekezz, az a tuti! nincs olyan nap, amikor nem csúszat be baleset...

15 évesen meg pláne! legyen eszetek!

2009. márc. 9. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat,remélem alaptalan az izgalmam.Valamit ki kellesz találni a védekezésre,bár én a gumi óvszerre alergiás vagyok.
2009. márc. 9. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Az igaz, legalább védekeztek valahogy, de jobb lenne egy tutibb módszer. Mondjuk fogamzásgátló a bnődnek??
2009. márc. 10. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:

A védekezés nélküli szex soha sem biztonságos. Főleg ha 15 éves vagy és nincs felelősség érzeted. Sose lehet tudni mi lesz s ha a barátnőd egyszer terhes marad akkor leshettek.

VÉDEKEZETTEK!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. márc. 10. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
De egy 15 éves lánynak,melyik fogamzásgátló módszer a legjobb? Mert ugy hallottam ilyen fiatalon a hormontartalmú tabi nem ajánlott.Létezik valami ternészetes fogamzásgátlási módszer,ami nem káros?Persze ugy értem amit ö tud saját magán alkalmazni. Nekem a gumióvszerben egyszerüen nem jó,anélkül meg soha nincs gond.Nem érzek benne semmit,egy óra kell mire elélvezek.
2009. márc. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!