Progreszteron hiányom van, hamarabb meg fog jönni? (Görbe lent)
Figyelt kérdés
Bocsánat, hogy már megint én...de nem kaptam választ az előző kérdésemre és nagyon aggódom! Ez helyre tud jönni magától? Mert ez az első ilyen pecsételős hőugrálós görbém 1 év alatt. Így most esélyem sincs ebben a hónapban babára, ugye? :(
2011. máj. 6. 09:46
1/8 anonim válasza:
De, még lehet esély, a pecsételés még nem jelenti azt, hogy meg fog jönni. Én ugyanúgy állok mint te, csak nem mértem a hőm, én a 22. napon vagyok.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak nekem sose szokott ilyen sok pecsételős napom lenni és soha nem szokott így ugrándozni a hőm a luteális szakaszban! Ráadásul a melleim egyáltalán nem feszülnek, pedig mindig szoktak! Sőt még jobban összeestek látványosan! :((
2011. máj. 6. 09:59
3/8 anonim válasza:
Én sokszor úgy érzem, hogy minden hónapban ér vmi meglepetés, ami az előzőben nem volt. Újabb tünet, ilyesmire gondolok, és akkor elkezdek bizakodni, aztán meg elszomorít ha megjön:((
4/8 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így voltam mindig, biztatóak voltak a görbéim, voltak mindig új tüneteim...stb. Sőt, utólag halvány pozi tesztjeim is voltak! De hiába!
Ez az első olyan hónap hogy biztos vagyok abban, hogy nem sikerült, mert minden jel arra mutat! Sok a pecsételés, csúnya a görbe, nem érzek mellfeszülést. A pecsételés miatt meg úgy érzem, bármikor megindulhat a vérzés és nem fog kitartani 12 napig a megemelkedett hőm...
Soha nem volt ilyenben részem, mint ez a ciklus, nagyon elszomorít. :(
2011. máj. 6. 10:21
5/8 anonim válasza:
Én minden hónapban nagyon magam alatt vagyok, amikor már biztosra veszem hogy megjön. Nem értem miért nem sikerül, minden nap valami olyat hallok, ami felbosszant, ma is valahol találtak egy kisbabát KIDOBTÁK, én meg megveszek egy kicsiért.....és nem jön. Igazságtalan....
6/8 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok és nagyon felháborít az igazságtalanság! Teljesen le vagyok törve emiatt! :(
2011. máj. 6. 11:04
7/8 anonim válasza:
Jól látom, hogy vannak pozitív terhes tesztjeid ebben a hónapban? Vagy ovuteszt akart lenni?
8/8 A kérdező kommentje:
Terhességi tesztek ezek, igen halvány pozitívak voltak. De doki nem látott babát így beletörődtem, hogy csak pechem volt. Azután természetesen már nem is teszteltem többet.
2011. máj. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!