Kitol lehetek terhes?
Rendszertelen a mestruáciom, igy nem tudom mikor van peteeresem.Clostit szedek (peteerest serkento) de eddig parommal nem jott ossze a terhesseg.Az utolso mestruaciom kezdete 2011.03.30-án volt most kellett volna megjonnie a vart mestruacionak 2011.04.31-én de azota nem jott meg.
A masik problema hogy exemmel(szeretommel) egyutt voltunk 2011.04.12-én de védekeztunk(ovszerrel).A jelenlegi parommal is egyutt voltunk 40.13-án de vele nem vedekeztunk.Parommal megint egyutt voltunk vedekezes nelkul 40.30-an a vart mestruacio elott egy nappal.
2011.05.02-án reggeli vizeletbol teszteltem de negativ lett.
Akkor a szeretomtol elvileg nem lehetek terhes,ugye??
Segitsetek!!!!
tudod itt az a baj, hogy erkölcsi töltetű kérdésnél sosem a kérdésre koncentrálnak a T. Válaszolók. Nem azt kérdezted, hogy szép dolgo-e amit tettél, hanem az, hogy lehetsz-e terhes....
szerintem egyébként egyiktől sem vagy az és nem is leszel a closty ellenére, amíg a fejedben nem teszel rendet. A bonyolult és a bizonytalan kapcsolatokat a gyermek érkezése általában tönkre teszi, vagy nagyon nehéz megtartani. AZ én házasságom őszinte és jó, ennek ellenére a lányok érkezése nagyon próbára tette.
sok sikert a jövőben!
Koszonom a valaszokat!!
Sajnos megtortent hogy felreleptem de ezt visszaforditani nem tudom.
Tudom ki lehet az apja, ha terhes lennek,de mivel nem tiszta a lelkiismeretem ezert bennem van egy felsz.
Szerintem egy ilyen esetben teljesen normalis h ketsegek kozott vagyok.Tudom h a szeretommel vedekeztunk, de mi van ha elszakadt az ovszer és nem vettuk eszre?pl ilyen kerdes merult fel bennem.
A parommal nem vedekezunk igy mindig belem elvez
(kb januar óta probalkozunk )és most is igy tett.Pont akkor nem jon meg a mestruaciom amikor egyutt voltam egy masik ferfivel......????
És ezek az aggaszto kerdesek merulnek fel bennem, és mertem segitseget kerni mert epp esszel tudom mi van de kell a megnyugtatas......
Hat ez aggazto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!