Az LH-tesztem erősen +, a hőm 36,9 és tegnapelőtt éjjel voltunk együtt. Mennyire esélyes a babóca? Hasszurkáim vannak, jó jel?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 15:26
1/5 anonim válasza:
Szia !Én nem tudom a választ mert mi ugyan így vagyunk csak nekem ez a 9. napon jelentkezett.Szerinted?De mi is voltunk együtt aznap meg előző nap!!Pont ennyi volt a hőm:)mikor normális akkor meg 36,2!Nekem is szurkált a hasam alja ma meg olyan volt mintha köldöktől lefele le akarna szakadni.Nem tudom ennek köze van e hozzá,de még állni is rosszul esett reggel:(Nekem csak 2 napig volt ennyi a hőm !neked?
2/5 A kérdező kommentje:
Én a 12.-ik napon vagyok és a hőm 36,2-ről indult és folyamatosan emelkedik 36,4.,36.,5 stb.Hát nem tudom,remélem jó jel.Ha tegnap előtt voltunk együtt,akkor a spermiumok még élnek,ugye?Csak mert nem biztos hpogy ma is együtt tudunk lenni.Hát,hasszurka jó jel,de ami neked volt az nem tudom mi lehet,nem tapasztaltam ilyet még.
2009. márc. 9. 15:36
3/5 A kérdező kommentje:
Ja,és a hőm csak ma ennyire magas,tegnap még 36,6 volt,nem is értem hogy van ez.
2009. márc. 9. 15:36
5/5 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok:)
Én úgy tudom 3 napig életképesek bennünk:))tehát jó:D
De a peteérés előtt és után 2 -3 nappal is van nagy esély nem ?én igy tudom:)
Istenem de jó lenne ,igaz mi most kezdtük el ,de akkor is bár nekem elég rendszertelen a menzeszem:(De remélem ez tényleg peteérés volt és összejön nekünk:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!