Titeket ez nem zavar?
Régóta próbálkozunk már párommal és olyan sok olyat lehet olvasni,hogy csak egyszer volt aktus védekezés nélkül,vagy csak egyszer történt "baleset" és mégis teherbe esett a lány.Az meg még szomorúbb,ha meg sem akarja tartani,és csak egy nyűgnek fogja fel.Főleg úgy,hogy szerintem több százan vagyunk akik, egy ilyen "balesetért" imátkoznak.
Csak én olvasom ezeket a történeteket fájó szívvel?
Hidd el, felfogtuk, de én azt sem hiszem, hogy akinek nyűg, becsúszott vagy nem tartja meg, annak olyan haj de könnyű. A 16 éves nemvédekezőnek meg a családjának talán ünnepi körmenet? Én is vártam a fiamra, de sosem irigykedtem arra, akinek ez megadatott, akárhogy állt hozzá.
Egyébként az ilyenfajta hozzáállás is nagyban befolyásolja tudat alatt a teherbeesést.
14:30-nak!
Nagyon jól megfogalmaztad amit írtál,és teljesen igazad van!Nem adatik meg mindenkinek a termékenység.......3gyermek hatalmas felelőség és csak azt tudom nektek kívánni,hogy szeretetben,boldogságban egészségben és mindenek felet tisztességben tudjátok felnevelni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!