Következő terhességemnél mindenképpen ikreket szeretnénk a párommal. Milyen úton valósitható ez meg? Mesterséges megtermékenyités, vagy beültetés?
Még nem írtam neked, de ha esetleg megpróbálod a cassava-t, akkor úgyis megtalálod, hogy manióka!
Sok sikert!
na azért nemkell leugatni!
nem értem miért nemlehet erre a kérdésre is válaszolni!Vannak itt kutyább kérdések is!
Hát aki abortuszra megy az jobb?arra nem irtok roszat mert jajjjj hát ilyen szegénynek az életkörülménye????Jaj szegény!Nemtudott vigyázni és ezért megkell öljön egy gyerkemet!!!Akiről elsem hiszik hogy gyerek csak sejtnek nézik pedig már dobog a kis szíve!!!De igen ha van péd irnak fel clostit és akkor valoszinüleg 2-3 peteis érik ha nemtöbb de ha napi 1 et kapsz akkor 2-3 érik és abbol lehetnek ikrek! de dokival kell megbeszélni ezt!biztosan tud rá adni clostit!És ez nemkockázatos!mert pl én is szedtem de nekem nemvolt pém és azért csak anyi volt hogy hőhulámozt okozott a dokim szerint a closti nem hormon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!