Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Következő terhességemnél...

Következő terhességemnél mindenképpen ikreket szeretnénk a párommal. Milyen úton valósitható ez meg? Mesterséges megtermékenyités, vagy beültetés?

Figyelt kérdés
Köszi.
2009. márc. 9. 14:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De ,annyira szégyellem magam,hogy el sem tudom mondani.Utálom ezt az egész oldalt,mert mindenki el van szállva magától.Tisztelet a kivételnek.Sok nagyképű anyuka.Kedves utolsó,hogy jössz te ahhoz,hogy biráld a másikat????,
2009. márc. 10. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Még nem írtam neked, de ha esetleg megpróbálod a cassava-t, akkor úgyis megtalálod, hogy manióka!

Sok sikert!

2009. márc. 11. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

na azért nemkell leugatni!

nem értem miért nemlehet erre a kérdésre is válaszolni!Vannak itt kutyább kérdések is!

Hát aki abortuszra megy az jobb?arra nem irtok roszat mert jajjjj hát ilyen szegénynek az életkörülménye????Jaj szegény!Nemtudott vigyázni és ezért megkell öljön egy gyerkemet!!!Akiről elsem hiszik hogy gyerek csak sejtnek nézik pedig már dobog a kis szíve!!!De igen ha van péd irnak fel clostit és akkor valoszinüleg 2-3 peteis érik ha nemtöbb de ha napi 1 et kapsz akkor 2-3 érik és abbol lehetnek ikrek! de dokival kell megbeszélni ezt!biztosan tud rá adni clostit!És ez nemkockázatos!mert pl én is szedtem de nekem nemvolt pém és azért csak anyi volt hogy hőhulámozt okozott a dokim szerint a closti nem hormon!

2009. márc. 12. 00:25
 14/20 anonim ***** válasza:
A Clostilbegyt tényleg nem hormon, és ha van rendesen peteérésed, és a dokid ír fel, szigorúan úgy, hogy megmondod, hogy mi a célod, és ő követ UH-gal, hogy hány pete érett, és hány mm-esek, és mikor kell együtt lenni..., így van esély! Ha egyébként is van peteérés, akkor a clostitól szinte biztos, hogy több pete fog megérni, akár 4 is vagy afölötti. De ehhez kell egy olyan orvos, akinek őszintén elmondod, hogy mit akartok. Mert a closti igaz nem hormon, hanem az agyalapi mirigyet utasítja, hogy utasítsa a petefészkeket a hormontermelésre..., de mivel több tüsző érik, ha azok nem repednek meg mind, akkor könnyen ciszta lehet belőle, és akkor meg nincs se mensi, se baba...
2009. márc. 12. 09:28
 15/20 anonim ***** válasza:
megvannak az ikrek?
2010. jan. 28. 14:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Aha,4 es ikrek lettek
2010. febr. 2. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
Most ez komoly? :) Tényleg négyes ikreid lettek? Hogy sikerült végülis? :)
2010. jún. 22. 14:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Hű... Én most kapcsolódtam be ide. Hogy sikerültek az ikrek??? Én is gondolkodtam, hogy jó lenne, ha ikreim lennének... :)
2010. jún. 22. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:
bővebben írnál mi történt?
2010. jún. 22. 15:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak viccel! Négyes ikrekkel már rég a Fókusz-ban lenne!!
2010. jún. 22. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!