2 hete késik a menstruációm, 3 tesztet csináltam, mind negatív lett. Korai volt még a tesztelés?
A legutolsót tegnap reggel csináltam meg.
(Mondjuk az első kettőt nem reggel csináltam meg, hanem késő délután). Rendszeresen hányingerem is van. Reggel is, és napközben is.
szia! Nem csináltál korán tesztet szerintem,én amikor késett a mensim,rá 2 ccgpra csináltam és pozitív lett! Elvileg akkorra már megtermékenyültél és a Hcg magasabb kell legyen a szervezetedben,szóval ki kellett volna mutatnia! Szerintem el kellene menni egy dokihoz, az a biztos!Szorítok!!:D
30 hetes kismama
Szia
H ki kellett vna mutatni?Biztosan,de sok olyan tortenetet olvastam mar itt is,es baratnommel is megtortent,h nem mutatta ki a teszt neki,csinalt kettot,es egyik sem,mar 1 honapja nem jott meg neki,es elment orvoshoz,es ott tudta meg,h babaja lesz.
Szerintem is menj el orvoshoz,es O tud majd neked tenyleg erdemben mondani vmit,mi csak itt talalgatunk.
En szoritok,h az legyen amit szeretnel.
10 hetes kismama
Szia,
en is ugyanebben a cipoben vagyok. 12 napot kesik 3 teszt mind negativ es mar ket hete folyamatosan gorcsol a hasam, faradekony vagyok, hom 37kornyeken van. En sem tudom eldonteni mi bajom van olvasni h lehet hormon, gyulladas, betegseg de meg akar baba is ahogy olvasni a forumon. Tehat en bejelentkeztem dokihoz de csak masfel het mulvara volt idpont igy addig meg izgulok h mi van es remenykedem h semmi komoly. szerintem menj orvoshoz te is az a biztos. ha voltal dokinal azert ird meg legyszi h veled mi lett. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!