Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra várhatom a peteérést,...

Mikorra várhatom a peteérést, össze vagyok zavarodva? 30 naposak a ciklusaim, de most korábban megjött. Görbék mellékelve.

Figyelt kérdés

[link]

Ez a mostani.

[link]

Ez az előtte lévő.

2009. márc. 9. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól látom 21 napra jött meg, ami nagyon rövid ciklus. Előfordul minden egészséges nőnél anovulikus ciklus, amikor nincsen peteérés, pihen a szervezet. Lehet ez nálad is egy ilyen ciklus volt. Ha ez máskor nem volt akkor minden rendben. Figyeld a mostani ciklusod, ha ez megint megismétlődik akkor éredemes orvoshoz fordulni, mert sárgatest elégtelenség is lehet az oka. De nyugi szerintem csak pihent egy hónapot a szervezeted.
2009. márc. 9. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
És ezután akkor normálisan a 14. nap körülre várhaom a PÉM?
2009. márc. 9. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én. Mivel 30 naposak a ciklusaid szerintem a 16 és 18 nap között van a peteérésed. Nekem a múlt hónapban a 16. napon kezdett emelkedni a hőm. A lutherális fázisom 13 napos. Ez mindenkinél fix. Ezt onnan tudom, hogy korábban a 15. napon kezdett emelkedni a hőm és 28. napra jött meg, amikor a 16. napon kezdett emelkedni 29. napra jött meg, bár nekem a mensim nem szokott késni. Szerintem a 14. naptól kétnaponta a 20. napig mindenképpen akciózzatok és akkor elkapod biztosan a peteérést.
2009. márc. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!