Sajnos már 1,5 éve próbálkozunk, de sikertelenül. Ennyire nehéz teherbe esni rendszertelen menszesz esetén?
Sajnos már 1,5 éve próbálkozunk, de sikertelenül, mert össze-vissza jelentkezik a menszeszem.Volt úgy, hogy 60. nap után jött meg.
3.hónapig szedtem a clostilbegyt.Egy kicsit javult a helyzet, de még mindíg nem sikerült teherbe esnem.
Már reménykedni se merek, hogy ebben a hónapban összejön.
Van aki hasonló cípőben járt és teherbe esett?
Jól esne egy kis biztatás.
Szia én most vagyok 18 hetes kismama, már két éve probálkoztunk, folsavat tudnám javasolni én azt szedtem, de keress fel egy nőgyogyászt az biztos tud segiteni.
remélem tudtam segiteni és szoritok hogy sikerüljön.
Szia!
Köszi a választ.Már egy ideje járok dokihoz.Most clostilbegyt és duphastont szedek.Azt mondta, ha fél év múlva ezzel a kezeléssel sem sikerül a baba, akkor meddőségi központba kell mennem.Ebből már 3 hónap eltelt.Nagyon félek, hogy nem sikerül a kezelés.
Szia ezeket nem ismerem nekem csak folsavat kellet szednem 3 hónap után jött össze.
hát szurkolok hajrá.
Szia! Volt egy kolléganőm, hasonló cipőben járt. Már időpontja volt egy petevezeték átfuvásos vizsgálatra, amikor a vérleletéből kiderült, hogy kisbabát vár. Most már 5 év körüli az egészséges kislánya.
Az én helyzetem egy kicsit más. Mi már 5 éve probálkozunk 4 vetélésen vagyok túl. Minden vizsgálat azt mutatja, hogy egészségesek vagyunk fizikálisan a férjemmel. Lelki sikon probálom kezeltetni magam. Kineziologushoz járok. Ő segitett feldolgozni a vetéléseket, és most megint erőt érzek, hogy idén ismét megprobáljuk. Ne add fel! Sikerülni fog!
Az előző válaszolónak üzenem, remélem megnézi ezt is. ma hallottam a Kossuth Rádióban a vendég a háznál műsorban, hogy van egy új módszer, ami segíti megtartani a babát. Ezt legalább egyszer vetélő nőknek ajánlják. utána kell keresni, nem nagyon figyeltem oda, de még azt is mondták, hogy nagy arányban tudnak ezen a problémán segíteni, ma este ismétlik azt hiszem hétkor. Szerintem érdemes meghallgatni.
Sok sikert
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Kérdeztétek, hogy a férjemet vizsgálták-e.Igen kb. fél éve.Minden rendben vele.
Arra is gondoltam, hogy az is lehet a baj, hogy állandóan csak a babára tudok gondolni.Annyira szeretnék már, talán túl görcsösen.Ráadásul a környezetemben mindenki terhes, ezt még jobban elkeserít, hogy nekem miért nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!