Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a különbség a tüszőrepedés...

Mi a különbség a tüszőrepedés által okozott görcsölés és a beágyazódási görcsölés között? (Már aki érezte)

Figyelt kérdés

Tüszőrepedés okozhat olyan erőteljes görcsölést, ami egyik reggel eltart kb. 15-20 percig és eközben beszínezi rózsaszínűen a wc papírt (közben hányinger és erőteljes szédülés egy rövid ideig lép fel), majd pedig aznap este is visszatérhet ez a görcs de már nem olyan erősen és rövidebb ideig?? Remélem értitek. Nekem fura, hogy ha egyszer tüszőrepedéstől van egy görcs reggel, akkor este miért jön elő újra, ha már egyszer megrepedt reggel?

Köszönöm, aki tudja a választ erre!

2011. máj. 4. 08:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

kedves 11:47-es!

Nekem a melleim azok nem fájnak egyáltalán.

Nekem csak ez a görcsölés volt nem megszokott, soha nem éreztem még ilyet "ovulációkor". És ráadásul az este is visszatért ez a görcs csak enyhébben. Ma meg pecsételek wc papíron...

És az volt a fura, hogy pontosan középen éreztem ezt a görcsöt az alhasamnál, ez teljesen biztos, hogy pont középen volt és nagyon erős volt. Ovulációkor ilyet még nem éreztem. És ahogy jött ez a görcs, úgy jelent meg a wc papíron is a rózsaszín...rögtön utána, de csak egyszer. Ma meg nincs görcs, csak fura nyomásérzetem van és wc papírt néha beszínezem enyhén...

2011. máj. 4. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni, de ha neked csütörtökön még nem volt meg a tüszőrepedésed (a doki látta ugye a tüszőt), akkor pénteken vagy szombaton volt, a görcs, meg rózsaszínezés meg tegnap volt. Az ha még péntektől is számolom (nem biztos,hogy pénteken már megrepedt), még csak 5 nap, de inkább 4! Na annyi idő alatt tuti nem ágyazódik be. A leghamarabb a 6. napon, de inkább a 7. napon kezdődhet. Doki mondta!

Szurkolok,hogy mégis az legyen, de szerintem esélyesebb,hogy ovud volt!

2011. máj. 4. 13:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is az ovulációra tippelek, csak a hőmérsékletem nagyon fura!

Csütörtökön (15. napon) korán reggel látta a dokim az érett tüszőt, és nekem azt mondta akkor, hogy ez már akármikor megrepedhet, tehát még aznap is megtörténhetett...És furcsa, hogy "most ilyen későn repedt meg" (20. nap) mert nekem 29 naposak a ciklusaim és a görbéim alapján is mondta doki, hogy mindig akkor repedt, amikorra gondoltam (kb. 14-15-16 napokon), tehát most nem tudom miért késhetett...mindig pontosan megjön a mensim is. Luteális szakaszom normális volt mindig.

Én nem vagyok biztos semmiben ezek alapján, de én is ovulációra tippelek, hogy most ez volt tegnaptól, csak késői és talán ezért fájt most ennyire...

De amúgy nagyon furcsa, mert az érett tüszőt a doki a jobb oldalon látta és én meg a bal oldalon is érzékeny vagyok (pl. együttlétnél így éreztem tegnap, meg reggel felkeléskor is). A görcsölést meg pont középen az alhasamban éreztem amikor volt.

2011. máj. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!