Ha a barátnőmmel gumi nélkül voltam együtt a menstruációja előtt 2 nappal, és tegnap kellett volna megjönnie, de csak a hasa fáj akkor mennyi az esély rá, hogy terhes?
Ugyan már miért jön mindenki a felelőtlenséggel? Nem egy ismerősöm van ahol évek óta szexelnek tablettával, gumival és becsúszott a gyerek. Egyszerűen fel kell fogni, hogy nincs tökéletes védekezés, persze nagyobb az esély, ha nem védekeztek, de alapvetően szerintem ez nem annak a kérdése, hogy ki hány éves. Én is szeretkezek gumi nélkül a párommal, és nem védekezünk, mégsem esik teherbe. Igaz, mi már idősebbek vagyunk egy 10-essel. A lényeg,hogy amikor úgy érzed, hogy baj van, akkor elcaktatsz a pároddal a nőgyógyászhoz, kaptok egy esemény utáni tablettát, és akkor biztosan nem lesz gond. Ez azért túl gyakran - remélem - nem fog előfordulni. Viszont ne félj szólni a párodnak, mert különben baj lehet belőle, nem is kicsi...
egyébként elég régi a comment, remélem azóta már eldőlt a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!