Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elnézést a fogalmazásért, de...

Elnézést a fogalmazásért, de akik próbálkoznak babával az aktus után mosakodnak vagy várnak még?

Figyelt kérdés

akik egyből elmennek mosakodni azok zuhanyoznak,fürdenek?

lehet melegvízzel ilyenkor?

2011. máj. 3. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Legalább fél órát fekdüni jobb, hogy ne folyjon ki minden. Vagy akár reggleig, ha kibírod.
2011. máj. 3. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is azt hallottam, hogy jobb feküdni ilyenkor. Akár párnát is tehetsz a feneked alá, noha szerintem ez már csak legenda :))

Mi nem zuhanyoztunk közvetlen utána. Van még mit csinálni az aktus után is :)

2011. máj. 3. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Mostanában vagy az van, hogy fel se kelek az ágyból egyáltalán és úgy alszom el, ahogy vagyok, előtte meg van úgy, hogy kicsit gyertyaállásban vagyok, vagy pedig az van, hogy fekszem vagy fél órát és csak utána megyek mosakodni, de csak éppen hogy. :)

Hátha így sikerül. Utólag a hasonfekvést is kipróbáltam aktus után. :) De semmi esetre sem állok fel azonnal: persze ez csak a termékeny napokra érvényes leginkább, hogy fekve maradok.

2011. máj. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!