Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz valamelyikőtöknek inszemi...

Lesz valamelyikőtöknek inszeminációja kb. két hét múlva?

Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem valószínű,hogy a jövő héten lesz.Miért??????
2009. márc. 8. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert nekem 2 hét múlva és érdekelt, hogy mi történik, hogy alakul, stb. a dolog. :)

Mivel stimulálnak és hol lesz az inszemed?

2009. márc. 8. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Nekem ez a második lesz.Az első is sikeres volt,de sajnos nem maradt velem.

Clostilbegytet szedtem 5 napon át reggel,este 1 -et.Decapeptyl tüszőrepesztő szurit adtam be magamnak,és két nap múlva megvolt az inszem.Ez olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat.Nem fáj.Tapolcára járok.

És Te?

2009. márc. 9. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét múlva kezdődik a stimulálás a BMC-ben.
2009. márc. 9. 13:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerdán megyek az ultrahangra, akkor kezdik a stimulálást. A BMC-be járunk, Koncz főorvos csinálja. Merional-lal kezdünk és Ovitrelle-vel repesztik a tüszőmet.

Izgulok. :)

Neked mit mondtak miért ment el a baba? Kaptál kiegészítő kezelést ami segíti a hormonokat, vagyis sárgatest és egyéb "kiegészítőket"? Remélem a következő sikeres lesz.

Nektek miért kell az inszem?

2009. márc. 9. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Ismeretlen eredetű probléma miatt kell az inszem.2 éve próbálkozunk,de nem találtak semmit.Az első inszem sikerült.Hogy miért nem maradt velem?Nem tudom.Nem is kérdeztem.A természet az elő 12 hétben szelektál.Ezzel megelégedtem.Nem kerestem a választ a miértekre.Nincs értelme,tovább kell lépni.

Utrogestan hüvelykapszulát szedtem inszem napjától.Ez progeszteronpótlás.

Ma voltam UH-on.4 db tüszőm van,szombaton szúrom a Decapeptylt,és hétfőn lesz az inszem.

Sok sikert!

2009. márc. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!