2 napja fehér folyásom van, enyhén szurkál a hasam, ma reggel ota mindjárt megjön érzés. Terhesség jele, vagy mensi jele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Még 5 napom van a nem várt mensiig,2 napja fehér folyásom van,enyhén szurkál a hasam,ma reggel ota mindjárt megjön érzés.Amugy se hányinger,se sok evés.A cicim picit fájdogál.A méhszájamat tegnap ki tudtam tapintani-vagyis elértem.Az mennyi idővel mensi elött elérhető,-vagy terhességnél nem érhető el?/ha babás lennék, akkor már nem kéne hogy elérjem?/Szerintetek? Irjatok, kinek milyen tapasztalatai voltak igy mensi elött 5 nappal.Köszi a segitségeteket!Szeretnék már egy kis csöppséget!!!:)2008. febr. 14. 15:09
1/2 A kérdező kommentje:
Annyi még kell hozzá, hogy már 1 éve probálkozunk babával, és most valahogy ugy érzem, hogy talán sikerült.Nagyon várjuk már, hogy jöjjön:)
2008. febr. 14. 15:19
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezt nehéz ennyivel mensi előtt megállapítani. Akár terhesség is lehet, de az is lehet, hogy csak a mensid fog megjönni. Várj egy hetet és tesztelj, ha nem jön meg! Drukkolok, hogy sikerüljön!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!