Talán most sikerült? 3 éve várunk a csodára, eddig hiába.
Figyelt kérdés
Drukkolnátok nekem? Tegnapra nem vártam, nem is jött. Nem merek hinni, nem merek bízni, pedig még most sincs jele, hogy megjönne. 3 nappal ezelőtt csináltam egy tesztet, de szerintem csak szellemcsíkos volt (bár még most is nagyon halványan látszik a második csík rajta). Holnap reggel tesztelek megint. Szükségem lenne pozitív energiákra :)2011. máj. 2. 14:40
11/22 anonim válasza:
Csatlakozom... én is nagyon drukkolok Nektek!!:-)
Várjuk a mielőbbi jó híreket!
Csak pozitívan, és nyugodtan...!Erőt, kitartást!!+++
12/22 anonim válasza:
Én is szorítok nektek, ne félj, bízz magadban.
Nincs véletlen pozitív, te is légy az lelkileg.
14/22 A kérdező kommentje:
Lányok! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien írtatok és ennyien drukkoltok! Eddig még semmi jele a mensinek, remélem ez így is marad most már!! Egyébként nem szokott késni, inkább 1-2 nappal előbb szokott jönni a vártnál. Úgyhogy most nagyon bennem van a drukk!! Holnap jelentkezem!
2011. máj. 2. 16:24
15/22 anonim válasza:
Én id küldöm a pozitív energiákat! :o)
Nagyon drukkolok!:o) Várom a pozitív tesztet! :o)
17/22 anonim válasza:
Én is itt vagyok, drukkolok!!!
21 hetes km
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Viszont estére vizes folyásom lett, olyan mintha bepisiltem volna...ez nem jó jel, ugye?
2011. máj. 2. 19:24
19/22 anonim válasza:
Én amikor terhes lettem, mensi előtt folyásom volt, és terhes voltam. Úgyhogy lehetsz babás. Drukkolok nagyon, várom a reggeli teszt eredményét:)
++++++++++++++++++++++
20/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, sajnos negatív lett a tesztem.
2011. máj. 3. 05:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!