Miért lehet az, hogy tegnap reggeli elsobol csináltam tesztet, ami halványan, de pozitív lett, ma pedig csináltam megint és negatív lett?
Figyelt kérdés
Elore is koszonom a segítségeteket!!2008. febr. 14. 14:24
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok szakértő, de szerintem több napot kellett volna várni a második teszttel.
Próbáld meg 2-3 nap múlva újra, talán akkor jobb lesz:)
Valakinek a tesztek ki se mutatják a terhességet, csak az Uh-n derül ki.
Remélem vmi használhatót is mondtam.
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány napja késik, lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben, pár nap múlva tesztelj újra. Az is lehet, hogy csak a teszttel volt a gond (hiszen előtte már pozitív lett) és a következő is pozitív lesz!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én azt tanácsolom, hogy tesztelj esti vizelettel mert ha ott halványan is de + akkor biztos babád van. (Lily teszt)
Reggelre sok Hcg gyűlik össze az ember szervezetében mert éjjel nem ürít. Napközben viszont többször iszik és pisil az ember, tehát higul a vizelete.
Ezért ajánlom az esti tesztet. Nekem bevált!
Üdv: 17 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!