Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet az, hogy tegnap...

Miért lehet az, hogy tegnap reggeli elsobol csináltam tesztet, ami halványan, de pozitív lett, ma pedig csináltam megint és negatív lett?

Figyelt kérdés
Elore is koszonom a segítségeteket!!
2008. febr. 14. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagyok szakértő, de szerintem több napot kellett volna várni a második teszttel.

Próbáld meg 2-3 nap múlva újra, talán akkor jobb lesz:)

Valakinek a tesztek ki se mutatják a terhességet, csak az Uh-n derül ki.

Remélem vmi használhatót is mondtam.

Sok sikert!

2008. febr. 14. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, hogy hány napja késik, lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben, pár nap múlva tesztelj újra. Az is lehet, hogy csak a teszttel volt a gond (hiszen előtte már pozitív lett) és a következő is pozitív lesz!
2008. febr. 14. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt tanácsolom, hogy tesztelj esti vizelettel mert ha ott halványan is de + akkor biztos babád van. (Lily teszt)

Reggelre sok Hcg gyűlik össze az ember szervezetében mert éjjel nem ürít. Napközben viszont többször iszik és pisil az ember, tehát higul a vizelete.

Ezért ajánlom az esti tesztet. Nekem bevált!

Üdv: 17 hetes kismami

2008. febr. 14. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!