Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (Kérdésed túl...

Lehetek terhes? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Gyógyszert szedtem, de a 7 napos szünet után abbahagytam.

04.19-én volt meg utoljára azóta 2 naponta együtt vagyunk a párommal(1. előtt pedig 2 nap pihi volt a siker érdekében). Az interneten több kalkulátort is megnéztem, és mindegyik azt írta, hogy tegnap volt peteérésem. Tegnap is együtt voltunk. Mennyi az esélye, hogy babás vagyok?

2011. máj. 2. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan 20-25%!
2011. máj. 2. 08:15
 2/7 sumergo ***** válasza:
Arra, hogy babás vagy, még semmi. A beágyazódás még nem történhetett meg. A petesejt megtermékenyülhetett már, de a beágyazódásra még várni kell,( kb. 1 héttel megtermékenyülés után történik).
2011. máj. 4. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos százalékos arányt nem tudok írni, de adnék neked 1 jótanácsot.

NE GÖRCSÖLJ ENNYIRE, HOGY TEHERBE ESS!! Én is számolgattam, hogy mikor legyek együtt a párommal, ovuteszteltem, szedtem magzatvédőt (álítólag növeli a teherbeesés esélyét), stb. Így ment majdnem 1 évig. Aztán egy alkalommal, miután megjött, abbahagytam a számolást, a magzatvédő szedést, az ovutesztelést. És úgy voltam együtt a párommal, amikor akartuk. És abban a hónapban terhes is lettem... Szerintem az segített, hogy nem voltam annyira rágörcsölve a témára.

Sok sikert, remélem mielőbb összejön nektek!

2011. máj. 4. 08:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm, még várok néhány választ!:) Nem görcsölök, csak nagyon remélem:)) Bocsánat, rosszul fogalmaztam a kérdés végén!("Babás leszek" akart lenni:)) Próbálok nem rá gondolni és Köszönöm még egyszer!!:))
2011. máj. 4. 08:51
 5/7 A kérdező kommentje:
ÍRJATOK MÉG!!! Köszi!!
2011. máj. 4. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
De mit? Már írták! Kb. 20-25% esély van! Majd kiderül, ha tesztelsz!
2011. máj. 4. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Baba lett belőle:))

Köszönöm mindenkinek:))

2011. máj. 27. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!