Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy a palástfű tea...

Létezik, hogy a palástfű tea miatt később jön meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Peteéréstől ittam. És sajnos nem, nem vagyok terhes, de már meg kellett volna jönnie.
2011. máj. 2. 07:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, én is így jártam, azóta nem iszom és minden rendben van.

Készülj fel arra is, hogy nem fogod megérezni, amikor megjön, mert nem fogsz görcsölni egyáltalán, valamint arra, hogy magasan marad még egy darabig a hőd is!

Szerintem ne igyad tovább.

2011. máj. 2. 09:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem is fogom akkor többet inni. Köszi a tanácsot.

Ezek szerint nem érdemes ilyen "vajákos" módszereket alkalmazni, ugye? Gondoltam rá, hogy köv. hónapban elkezdenék barátcserje kapszulát szedni. De gondolom annak se sok értelme lenne :(

2011. máj. 2. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az első hónapban kitolta 3 nappal, de utána már rendesen időre megjött. Tesztet csináltam két nap késés után és mikor láttam, hogy negatív, abba hagytam a teát és másnap meg is jött.
2011. máj. 2. 13:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez már a második teás hónap volt. 2 napja hagytam abba, és azóta sem jött meg. Nagyon kicsi barnázás van, de csak a papíron látom, a fehérneműmön nem. Szintén két napja, mikor elkezdődött abba is hagytam a teaivást, mert meg fog jönni. Azóta sem jött, a tesztem negatív. Mivel már volt egy missed ab-om, gondoltam rásegítek az esetleges beágyazódásra. Rosszul tettem :(
2011. máj. 2. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért még ne add fel, akármi is lehet! Amíg nem jön meg, van remény. Csinálj pár nap múlva megint tesztet.
2011. máj. 2. 15:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát, ha esetleg hétvégéig nem jön meg rendesen, akkor csütörtök péntek körül tesztelek megint. De rózsaszínes-barnás a nyákom, úgyhogy túl sok reményem nincs...
2011. máj. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!