Tegnap lehetett a beágyazódás? (görbe)
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt és tegnap este lefekvés után erős hasszurka kb.20 percig.Jósteszteket is csináltam tegnap és ma, de semmilyen változást nem mutat.Azért a görbém még biztató ugye?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 2. 06:12
3/15 anonim válasza:
valami van a linkel - nem mukodik
4/15 A kérdező kommentje:
Elnézést!A kérdéshez rossz linket csatoltam, de már feltettem a jót és az működik.
2011. máj. 2. 07:49
5/15 anonim válasza:
Szia!Eddig nagyon szépen alakul a görbéd!A 2 napos hőleesés,akár a beágyazódástól is lehetett.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Szerinted a jóstesztnek holnap már erősödnie kell?
2011. máj. 2. 07:54
7/15 anonim válasza:
A jósteszteléshez nem igazán értek,de 3-4 nap múlva már nyugodtan tesztelhetsz,ha így fent marad a hőd.
8/15 anonim válasza:
9/15 A kérdező kommentje:
Biztató!Majd írd meg mi volt a dokinál!Drukkolok neked!
2011. máj. 2. 09:15
10/15 anonim válasza:
szia.
én ugy tudom hogy a höleesés nem függ össze a beágyazódással,de...mondjuk nekem is leesett nézd:
és nekem baba lett.pár nap és kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!