Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje fogyasztók miket...

Barátcserje fogyasztók miket tapasztaltatok? Használt valakinek?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el szedni.
2009. márc. 8. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a ciklusom első napján kezdtem el szedni, ma vagyok a 22.napon. Tojásfehérjés nyákom soha nem volt, most észrevettem!!!! Általában 23 napra szokott mindig megjönni, túl rövid volt a luteális fázisom, de már most jelentkezik a barátcserje hatása, még mindig magas a hőm, ami azt jelenti, h legalább 3 napig még nem jön meg. Már megérte szedni. Kíváncsi vagyok lesz e babám, mert már 1 éve próbálkozunk. Éreztem azt is h mikor volt peteérésem, és folyamatosan szúrkál a hasam és a hüvelyem, ami állitólag jó babás jel. Minden tünet ez idáig nekem hiányzott, és már most érzem a jótékony hatását a b.cserjének. Én mindenkinek ajánlom. Ja! És mensi elött két héttel(!) már robbanni tudtam volna az idegességtől, most ez is elmaradt. Szóval nekem nagyon sokat segített. Remélem pár nap mulva már azt is leirhatom, h babaás lettem. Sok szerencsét neked is!
2009. márc. 8. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Na akkor örülök,mert van még valaki aki most kezdte.

Hány tabit veszel be belőle?

Én még semmit sem érzek tőle,mert nekem eddig is volt tojcsi folyásom,viszont nagyon feszültek a melleim a ciklusom második 2 hetében.Ezek enyhültek.

Majd írj még arról amit tapasztalsz és kívánom ,h összejöjjön a baba is.

2009. márc. 9. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én reggel egyet, este egyet veszek be. Még azt is olvastam róla, hogy kell két hónap minimum, hogy normalizálja a vérben a dolgokat, de ez is egyén függő. Még mindig magas a hőm, pedig a 23.napon vagyok. Ez nálam nagyon jó jel. Szia
2009. márc. 9. 09:24
 4/5 nini24 ***** válasza:

Kedves Válaszoló, Kérdező!

Megkérdezhetem, lett-e baba? Kezdeném én is a barátcserjét, tapasztalatokat gyűjtök! :)

2009. máj. 1. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,1 hónap barátcserje fogyasztás után ebben a hónapban terhes maradtam.
2009. máj. 2. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!