Terhesség alatt emelkedett a hőd?
Figyelt kérdés
Már meg kellett volna jönnie a héten de nem jött. Van már gyerekem de a hőmet csak kb múlt nyár óta mérem. Napközben is szoktam ellenőrzés képpen. Pár napja furán érzem magam és ami rossz, hogy egész nap szédelgek a hasam is fura, olyan nyomás szerűt érzek benne és a köldököm fáj. A hőm ma 37,3 volt még sosem volt ennyi és tesztet még nem csináltam. A cicim is érzékeny mert amikor megjön akkor oldalt szokott fájni nyomásra de most a mellbimbóim fájnak. Nektek voltak ilyen tünetek és lett baba belőle? 37. ciklusnapom és a 14-15.napon volt enyhe rózsaszínes barnás folyásom kettő napig. Már kiváncsi vagyok.2011. máj. 1. 17:07
1/1 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet. Szerintem babás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!