Ihatok csak palástfűteát? Befolyásolja a hormoneredményeket?
A cickafark tea összezavarta a ciklusom.
Jó, ha ovuig nem iszok semmit, csak ovu után palástfűteát?
Ez a tea befolyásolja a vérben lévő hormonszintet?
Mert orvoshoz készülök, s nem tudom, hogy téves eredményt adna-e a nőgyógyász által kért vérvizsgálat vagy hormonvizsgálat a tea miatt. Szerintetek?
Szia. Ha egy ideje már iszod a palástfüvet, és tervezed is inni, akkor most a vérvétel miatt ne hagyd abba, hiszen így fog "valós" eredéményt adni. Ha nem jó az eredmény, rákérdezhetsz, hogy a gyógynövények okozhatták-e.
Ha még nem kezdted el, akkor már a vérvétel és annak eredményéig ne kezdd el, mert akkor lehet hogy a vérvételre még nem áll be a szint. A cickafark és a palástfű is hormontartalmú növény tudomásom szerint.
Szia!
Befolyásolja!Nekem úgy megemelte a hormonszintem,hogy terhességi tüneteket produkáltam...A melleimben megduzzadtak a mirígyek,erősebben éreztem az illatokat,émelyegtem,37,1-2 volt a hőm.2 cikluson át ittam a cickafark-palástfű teákat,de én stornozom az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!