Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap sikerült és pezsgőt...

Ha tegnap sikerült és pezsgőt ittam, lehet valami baja a babának?

Figyelt kérdés
sziasztok . tegnap ünnepeltünk pezsgőt ittam utánna együtt voltunk a férjemmel ő nem ivott ha esetleg tegnap sikerült lehet valami baja a a babának amugy nagyon ritkán szoktam inni mert nem nagyon birom a piát!köszi a válaszoket bocs ha tul primitiv a kérdésem!
2008. febr. 14. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ha jobban belegondolsz, mégis hogy lehetne baja egy még meg sem fogant embriónak pár pohár pezsgőtől?

A kérdésed nem primitív, de azért nem kell ennyire túlspirázni ezeket a dolgokat, mert erre mondják, hogy görcsölsz rajta és akkor tutira nem sikerül.

Végül is hányan vannak, akik tök véletlenül esnek teherbe, nem is számítanak rá, folytatják a szokásos életvitelüket (mondjuk egy hétvégi buli alkalmával berúgnak mint a csacsi, esetleg még dohányoznak is, sőt ennél durvább dolgok is vannak), és mégis egészséges babájuk születik. Szóval nyugodj meg, tutira nem lesz semmi baj :)

2008. febr. 14. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen megnyugtattál csak tudod olyan régen probálkozunk és féltem hogy ha esetleg most sikerült akkor nehogy én ártsak neki azzal hogy ittam! köszike mégegyszer a választ!üdv
2008. febr. 14. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Valóban egy picit paranoiás vagy.Olyanért izgulsz ami nincs is!Ez beteges..Már bocs
2008. febr. 14. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:
már bocs de nem vagyok beteges köszike!!! nem kötelező válaszolni a kérdésemre jó igy belegondolva tényleg kicsit primitiv a kérdés!
2008. febr. 14. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem beteges a kérdés. Biztosan nem lesz baja a babádnak, ha terhes vagy, de bennem is felmerült ez a kérdés, mert én is ittam alkoholt (nem sokat) az első pár hét alatt, amíg még nem tudtam, hogy babás vagyok.

Egy 18 hetes kismama

2008. febr. 14. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat azért jó tudni hogy nem csak az én fejemben fordult meg ez a kérdés!gratula a babádhoz jó egészséget kivánok nektek üdv!!!
2008. febr. 15. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!