A ciklus.hu hogy tudom vezetni a diagrammát? Mert nem jöttem rá.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 13:49
1/3 anonim válasza:
Van olyan, hogy normál nézet! Akkor kiad egy naptárat. Ha rákattintasz egy napra,akkor kijön kis rózsaszín ablakban,hogy nap részéletei. Ha arra is rákattintasz, akkor kiadja azt az ablakot, ahova be tudod írni a hődet, hogy volt-e ovufájdalmad, szeretkezés stb!
2/3 anonim válasza:
Szia. És ha azt mind írogattad, amit az előző írt, akkor érdemes lejjebb a ciklus-diagrammra kattintani,és akkor láthatod a görbéd, és egyéb részleteket.
Kérdezz még nyugodtan, ha nem tiszta.
3/3 anonim válasza:
bocs az Off-ért, én sem jöttem még rá, sőt amiket beírtam a naptárba adatokat, most már azok is eltűntek, nem menti el vagy ha aznapra egy másik adatot írok be, kitörli az előzőt... nem értem, miért nem boldogulok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!