9 napja késik tesztjeim halvány pozitiv de tegnap megjött reggel,1 betét elég volt egésznapra alig van meg?
Figyelt kérdés
Ma sem mondanám hogy eddíg beindult volna!világos piros szinű.Bocsi a részletezés miatt.A derekam az oldalam majd leszakad.Alig bírtam aludni is!Menszi szerü fájdalmaim vannak!Járt már valaki hasonlóan?Mi lett a vége?2009. márc. 7. 09:58
12/16 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál , nem akartam hogy hülyének nézzenek!De nagyon aranyosak vagytok!Gondoltam felhívok valami magánorvost de nem tudtam eldönteni hogy zavarhatom e ilyenkor úgyhogy nem hívtam.Mára elmúlt a vérzésem.De tegnap meg tegnapelött inkább csak olyan vérzés volt mikor pisilés után megtöröltem akkor láttam hogy egyáltalán vérzek.Mára teljesen elmúlt.Nem tudom mi lehet ez de holnap elmegyek orvoshoz,remélem többet tudok meg,mert ez nem rendes vérzés volt az biztos, a szine is inkább rózsaszin volt és a mennyisége is kevés.
2009. márc. 8. 08:44
13/16 anonim válasza:
Az lehetett akkor beágyazódási vérzés is.A kisfiamnál nekem is volt kb. 1 hét múlva a + teszt után.Csak nekem nem görcsölt a hasam.Remélem minden rendben van és 8-9 hónap múlva már 3-an lesztek.
14/16 A kérdező kommentje:
Remélem én is ! Holnap megyek dokihoz,majd megírom mi volt
2009. márc. 8. 16:12
15/16 anonim válasza:
Szia! na mi újság? Rendben vagy?
16/16 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinál megultrahangozott nem látott semmit méhen belűl még a cisztám is felszívódott.Azért vérezgettem.Mondta hogy lehet megint próbálkozni a baba dologgal.Úgyhogy kezdjük megint.Köszi a sok aggódást
2009. márc. 10. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!