Elég sok terhes tünetem volt, ill. van is még! De sajna tegnap megjött, vérzek. Még mindig olyan furán érzem magam. Létezhet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Fáj a hátam, a derekam. Állandóan éhes vok, kívánós. Hangulatingadozásaim vannak, sokszor vok fáradt, kimerült. Néha fáj a fejem, picit néha szédülgetek is. A cicim is fáj, érzékeny, néha olyan érzem van, mintha bele nyilalna a fájdalom. A bimbóm is érzékeny. A vérzés 2 napja van. néha a petefészkem is szurkál. Lehet ez talán baba? Érdemes tesztet csinálni, ha nem lesz már vérzésem??? amikor p.érésem volt együtt voltam a párommal. Mit tegyek? :))2008. febr. 13. 19:49
1/5 anonim válasza:
Szia! háát, még minden lehet! nekem is ilyen tuneteim voltak, a mensim is megvolt, igaz kevesebb és inkább sotétbarna, mintsem vér, de a mensim után a tuneteim megmaradtak és még "gyult" is hozzá. Várj még és probálj meg nem gondolni a babára és arra, h terhes lennel és ha maradnak a tunetek kb 1hét mulva csinálj tesztet, v ha biztosra akarsz menni, irány a nodoki. Sok Sikert!! 5 Hetes Kismami
2/5 anonim válasza:
Ha normális, a megszokottól nem eltérő a mensid, nem vagy terhes. Mi is próbálkozunk egy ideje, az első után csináltam tesztet, azóta sem. A témával nem foglalkozom, úgy érzem, nem görcsölök, és nem is gondolok rá, amikor szeretkezünk, hisz ott van a kedvesem... Ha kevesebb, rövidebb, vagy kimarad, csak akkor gyanakodj, különben totál kikészülsz... Szorítok mindenkinek, aki ebben a zűrös világban bébivállalásra adja a fejét, és kis nemzetünk gyarapításáért tesz...:)
3/5 anonim válasza:
Van aki terhesen is mensisik.Várd meg hogy milyen a mensid, és ha más akkor csinálj tesztet.De mindenesetre légy nyugodt.Sok sikert.
4/5 anonim válasza:
Igen pont menstruációs tüneteid vannak!
De miért nem csinálsz tesztet ha ennyire parázol?
5/5 anonim válasza:
Szia!
A sógornőmnek két hónapig még meg jött, és nem is gondolta volna hogy terhes, csak a tünetekről. És mikor elment orvoshoz, már 18!! hetes volt. De erre ő sem gondolt, hogy két gyerek után a harmadikat nem fogja észrevenni. Úgyhogy nem mindenkinek marad el a mensije. Tesztelj szerintem, ha elmúlt, és a tüneteid megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!