Január 17-én volt meg utoljára 2-3 napra és 25 napra jött, de régen 28 napos volt. Most mikorra kéne várnom a mensim?
Figyelt kérdés
sziasztok.3 pozitiv teszt..egy jo doki vizsgálat.uh-n még nem láthato..január 17-én volt meg utoljára 2-3 napra és 25 napra jött..de régen 28 napos volt.most mikorra kéne várnom..amugy nem akarom..de mikorra várhato?ti hogy számoljátok?hétfö ota fájdogál a derekam..és ma a folyásomba volt egy hajszálvékony vér csik.de nem jött meg..csak én szurtam ki.most akkor meg fog jönni?vagy már késik?a lányommal is menstruáltam csak mindenki máshogy számolja ki mikorra várhato..számoljatok nekem..lécciiii2008. febr. 13. 18:48
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem most kellene megjönnie vagy már meg kellene lennie! Én is így dilemmáztam! Kicsit véreztem én is a pozitív tesztek után és nem tudtam, hogy állapotos vagyok-e (nem szeretem a "terhes" szót)! Ugyanígy voltam, ahogy Te! UH-n csak a mensi első napjához 5. betöltött hétre látható valami (legalábbis én így tudom). A vérzés lehet a beágyazódás jele, illetve azzal is járhat.
Drukkolok, hogy minden OK legyen!
13 hetes kismami
2/3 A kérdező kommentje:
jajj..köszönöm,,már annyira nem tudom..mert ha magamnak 17-töl számolok 28 napot..jo indulattal az ma van.és nekem mindig hajnalra jön meg..de mult hoba nis 25-26 napra jött meg..ugyhogy nem tudom..3 teszt csak nem hazudik.a beágyazodás már megvolt szerintem mert a teszt kimutatta..ugyhogy most izgulok.
2008. febr. 13. 19:12
3/3 A kérdező kommentje:
sziasztko.ma egy kicsit megjött..de nem ugy ahogy szokott..nem folyik belölem a menzi hanem csak akkor látszik ha ki törlöm wc után..ugy hogy várok.de 3 teszt nem hazudik.
2008. febr. 14. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!