Elvileg vagy hétfőn,vagy tegnap kellett volna megjönnie. Teszteltem Kedden reggel -, és ma du. ismét -. Már tuti nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Ovu teszt nem mutatott pé-t,de 21-én tojásszínű kocsonyás folyásom volt.Tegnap voltam nődokinál aki azt mondta vérbő a méh,de ez még bármi lehet.Du kicsit bővebb lett a folyás.(Eddig is volt,de most mintha több lenne.)Egy hete néha fájdogál a csípőm tájéka, és a petefészkeim,de nem mint ahogy mensi elött szokott.Egyébként meg semmi babára utaló előjel.A dokim ugyan azt mondta várjak még egy hetet és akkor teszteljek ha nem jön meg.Mit gondoltok.Ez tuti nem baba lesz ugye?2009. márc. 6. 21:15
1/4 anonim válasza:
Szia.
Azt nem írtad hogy a folyásod milyen folyás, ha nem vizes az jó jel lehet.
A dokidnak igaza van , még bármi lehet konkrétat nem lehet mondani.
2/4 anonim válasza:
Biztosra nem lehet megmondani,de nálam amikor terhes voltam,később jöttek a görcsök,a kimaradt menszi után 1 héttel.
Amikor már egy héttel a menszi elött görcsöl,akkor valószínű meg fog jönni.
Nekem is kimaradt:-)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát inkább krémes és halvány fehéres.
2009. márc. 6. 21:34
4/4 A kérdező kommentje:
Már mint a folyásom. A has fájás meg nem görcs szerű.
2009. márc. 6. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!