Mennyi ideig tart a peteérés?
Figyelt kérdés
Február 10-én volt peteérésem, az ovú mikroszkóp szerint.
mert ma megnéztem és még mindig páfrányos a mikroszkóp.
igaz, már csak kisssebb ágacskák vannak, de erős folyásom van,görcsöl a hasam, és nagyon hátul van,szinte kitapinthatatlan
a méhszáj, és puha is.ilyen sokáig tart a peteérés, vagy esetleg egy babám van?
2008. febr. 13. 17:55
1/5 anonim válasza:
szia.talán babád va!Erre én is kiváncsi lennék.
2/5 anonim válasza:
Hát nem 4 napig.Lehet, hogy baba van a dologban.Sok sikert.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a mikroszkóp már a tüszőrepedés előtt 2-3 nappal elkezd páfrányosodni és még utána is mutatja a páfrányt 1-2-3 napig. Tehát szerintem a peteérés időszakában kb 5 napig mutathat páfrányt, ez teljesen normális. Az egyéb tüneteid alapján én inkább arra tippelnék, hogy most ovulálsz, az erős folyás, hasgörcs, puha, nehezen kitapintható méhszáj mind-mind erre utal. Szerintem kapd el ma is a párodat, biztos, ami biztos :))) Sok sikert!
4/5 Tóth Tímea Judit válasza:
72ÓRÁIG ÉL A PETESEJT,A MENSID NAPJÁTÓL SZÁMOLVA 13-14-15NAP KÖRÜBELÜL.A FOLYÁS ÁTLÁTSZÓ NYÚLÉKONY AMIT A KÉT UJJAD KÖZÖTT,TUDOD TESZTELNI.SOKOK SIKERT!19HETES KISMAMA
5/5 anonim válasza:
Egy petesejt élete igen rövid, 18-24 óra, ha nem termékenyül meg, akkor felszívódik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!