Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt ovum, ugye? Mikor fog...

Volt ovum, ugye? Mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés

[link]

Most nem tudtunk próbálkozni, de érdekel, lehetett-e pé-m, mert sokszor nincs. :(

2011. ápr. 27. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár hiányos a görbéd, tuti, hogy nem volt pé-ed, mert ahhoz nagyon alacsony a hőd. Az előző ciklusod is nagyon hosszú volt, menj el dokihoz, mert tuti vmi hormonproblémád van, így pedig nem fog összejönni a baba!
2011. ápr. 27. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Hááát...kicsit hiányos a görbe és szerintem is kicsit alacsony sajnos a pé-hez.

Hol méred a hődet? Szájban?

2011. ápr. 28. 07:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az előző hónapom azért volt hosszú, mert babás voltam. Csak sajnos elvetéltem. Ezért is kezdtem utána csak később mérni.

Igen, szájban mérem. Nekem mindig ilyen alacsony a hőm, amikor pozitív az ovutesztem, tehát tuti van pé, akkor sem megy egyszer sem a hőm 36,5 fölé.

Én úgy tudtam, hogy csak a hő emelkedés-esés számít, nem maga a hő magassága.

2011. ápr. 28. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy annyira hiányos ez a görbe, hogy az alaphődet nem lehet megállapítani belőle...
2011. ápr. 28. 07:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem az eddigi görbéimet, és 36.2-36.3 volt mindig az alaphő. A hirtelen emelkedés előtt 36.0 volt, és 36.5-re ment fel. 36.5 fölé nekem még sosem ment a hőm betegségen kívül.
2011. ápr. 28. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
De itt peteérés előtt ugyanannyi a hőd, mint a feltételezett peteérés után.
2011. ápr. 28. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Nálam ez mindig így van. Sosem megy annál följebb. Mindegy, csak érdekeltek a vélemények. Jövő hónapban majd ovutesztelek majd a hőmérőzés mellé, és úgy aztán biztosra fogom tudni.
2011. ápr. 28. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

Most mi a véleményetek?

2011. máj. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!