Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy érzem ha lenn van a...

Hogy érzem ha lenn van a méhem milyennek érzem és mit ha nem érem el?

Figyelt kérdés

Én vagyok aki kétségbe vagyok esve!!csináltam ma egy gabriel tesztet 10 körül negatív lett!!De nem tom mi van ha mégis jó amit a nőgyógyi csinált?Ugyanis az elszineződött miután eltelt egy nap észrevettem egy halvány rózsaszín csíkot!!!!

Nem akarok babát!!

A mensim ma is szinte semmi,már 4.nap de nem volt szinte csak pár csepp vér már és már kicsit barnás részek itt ott,de reggel kijött egy nagyobb darab vérdarab olyan mogyorónyi és fehér nyákos valami lógott rajta!!FEB.10-én jött meg görcsöltem is egy napig de alig véreztem!!!

Az előző alvadt véres volt és bő!!Az jan14-én jött meg.

Általában 4 napig tart de most nagyon kevés tényleg!!!

MI VAN MOST?,?

2008. febr. 13. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hali, először is nem a méhed van lennt, hanem a méhszájad, azt pedig úgy érzed, ha felnyúlsz a hüvelyeden ameddig csak tudsz és ott a legtetején érzel egy kisebb "bütyköt", na az a méhszáj.

Ha nagyon nehezen éred el és puha, akkor terhességre kell gyanakodni, de ha lent van vagy középen és picit nyitot, kemény, akkor nem vagy terhes.

Amúgy ha egy nap múlva nézed meg a tesztet az már nem jelent semmit, hiszen mindegyiknek rá van írva a dobozára, hogy 10PERC ELTELTE UTÁN A TESZT EREDMÉNYE NEM ÉRVÉNYES!!!

A doki bizti nem tévedett, fogd fel végre: NEM VAGY TERHES!

És nem ártana védekezni sem, ha nem akartok babát, mert egyszer majd nem lehet, ha estelge szeretnél, mert a nem védekezésnek és aztán abortusznak csúnya vége is lehet.

Én nem játszanék ezzel.

2008. febr. 13. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szai,

100%-ig igaza van az előző hozzászólónak. Ehhez nincs is mit hozzátenni.

2008. febr. 13. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok.

2. válaszoló KÖSZI IGYEKSZEM RÁVENNI A FIATALSÁGOT A VÉDEKEZÉSRE, CSAK HIÁBA, FELELŐTLENEK ÉS NEMTÖRŐDÖMÖK :(

2008. febr. 13. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Nyugi fel van iratva a gyógyszer!!

De furi volt a menstruációm!!

És nem tudom hogy mi van de szurkál lenn baloldalt!Hát a leghosszabb ujjammal elértem valamit!!de nem mondanám hogy kemény bár nincs viszonyítási alapom,a mensim 4.napja van amúgy ha ez befolyásol bármit is!!

Légyszi írjatok!!

Ja de még reggel első vizelettel tesztelek!!

2008. febr. 13. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ülve vagy fekve vagy hogy nézzem?
2008. febr. 13. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem széttett lábakkal guggolva a legegyszerűbb.

Hát volt rá példa, hogy a nő mensizett és mégis babát várt, úgyhogy szerintem nem befolyásol semmit.

HA FOGIGÁTLÓ BOGYÓRA GONDOLTÁL GYÓGYSZER ALATT, AKKOR HELYESEN CSELEKDTÉL :)

2008. febr. 13. 18:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen arra gondoltam,köszi a választ csak jöjjön meg de az még sokára lesz!!

Amúgy ha benyulok szinte rögtön ott lehet vagy feljebb kicsit mert ott rögtön van valami kemény de feljebb is éreztem valamit most akkor melyik?

drukkoljatok hogy reggel negatív legyen!!

Amúgy meg azért nem akarom mert anyukám rák beteg, és nem hiányozna a "jó" hír neki tegnap hunyt el nagypapám az ő apukája szóval nem jönne jókor higgyétek el!És még tanulok is!!(fősuli)

2008. febr. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!