Ránéznétek a görbémre? Kezdő hőmérőző vagyok.
Figyelt kérdés
Ha jól értelmezem 2-án (a ciklusom 15. napján, amit a kalkulátorok is megjósoltak) volt a peteérésem. Most megy fel a hőm és ennek így is kell maradni a mensziig. Ha mégis visszaesik mennyi a "megengedett" visszaesés? Ha túl sokat esik vissza, az azt jelenti, hogy nem is volt pé-m? 28-29 naposak a ciklusaim.
2009. márc. 6. 16:11
1/1 anonim válasza:
Hát nem vagyok egy szakértő, de úgy tudom ha visszaesik az nem baj kivéve ha babát szeretnétek...mert általában annak marad fent aki babás. De ha leesik az nem azt jelenti hogy nem volt pé-d hanem azt hogy megfog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!