Palástfű és fagyöngy teát hogyan kell inni? Nektek használt?
Igen?Gratulálok!:)
Nagyon remélem én is,hogy a tea-kúra meghozza a gyümölcsét...:)
Kedves 20:54-es!
Sikerült teherbe esned a tea fogyasztása után?Mert azt nem írtad,csak a vérnyomás helyreállítását.
Gratulálok!
Ha megkérdezhetem,mennyi ideje próbálkoztatok akkor már amikor elkezdted inni a fagyöngy teát?És hány hónap után sikerült,miután elkezdted a teát?Köszönöm a válaszokat!:)
Ez nálam kicsit bonyolult volt, méhenkívülim volt, kivették a petevezetékeim, ezért nem volt más lehetőség, mint a lombik. De azok is sorra sikertelenek voltak, és nem tudták az orvosok, hogy miért. Fel sem tudom sorolni itt, hogy mennyi kivizsgálás volt, és sehol nem találtak semmit, ami miatt a lombik ne jöhetett volna össze.
Az utolsó lombikot úgy időzítettük, hogy előtte a Gyuri bácsi babaváró tearendszerét végigcsináltuk. Ennek része, a 6 hetes fagyöngytinktúra fogyasztás. Az utolsó lépést(, melynek része a hüvelyi irrigálás is,) úgy időzítettük, hogy akkor kezdtük a lombikot, a petefészekstimulációt.
Ha azt mondom elsőre sikerült a teákkal, akkor nem hazudok. Előtte 7 évig tartott a szenvedés, a méhenkívülikkel, inszemekkel,és lombikokkal sikertelenül.
Már leírtam többször, hogy nekem elsőre babát hozott ez a tearendszer, szerintem egy próbát megér. Hogy ebből kiragadva a fagyöngy és palástfű mennyire elég, azt nem tudom, de ártani biztosan nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!