Képzeljétek most teszteltem egy halány pozítivat, el sem hiszem.7 hónapja próbálkozunk és most úgy tűnik sikerült. A halvány csík is érvényes ugyan úgy?
Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 11:37
11/13 anonim válasza:
De jó !!!Gratulálok !! Jó erot egészséget kívánok ! :o))). Mi az ami nálatok bevállt? Tudsz tanácsolni valamit azoknak akiknek nem sikerult ? 10 hónapja próbálkozunk jovo héten lesz pé-m.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Szóval nekem ő már a 4. baba lesz és az a vicces, hogy régen fiatalabb koromban rögtön terhes is lettem. Most meg mindig jöttek a hónapok és semmi, már nagyon el voltunk keseredve, mert ő a második férjem és akartunk egy közös babát. Szereti nagyon a gyerekeimet, de érthető módon akart egy saját gyereket. Nagyon szomorú voltam, hogy nem sikerül. elkezdtem inni az Aloét, ő meg szedi a macát és mértem a hőmet. ja és kispárna a popsi alá aktus után, most azt tünt fel, hogy ilyenkor leesik a hőm, most meg felment tegnap reggel. Ma kellett volna megjönnie, ezért csináltam tesztet, de nem reggeli vízeletből.
2009. márc. 6. 13:05
13/13 A kérdező kommentje:
még annyi én régen elsem tudtam képzelni, hogy ne sikerüljön, most meg azt nem tudtam elképzelni, hogy sikerülni fog, még egyszer az életben terhesnek lennem. És folyton görcsöltem rajta, még most sem tudom elhinni.Remélem nem téved a teszt
2009. márc. 6. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!