Két pozitív teszt nem hazudhat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jelezni szerteném nektek a jó hírt(én vagyok az aki a -"(MI lehet velem kérdést tette fel)", tegnap teszteltem pozitívat de nem akartam elhinni , mert annyira halvány csíkocska volt csak, alig lehetett látni, barátnom megnyugtatott, hogy !nyugi, ott a csík" de bennem még mindíg kételyek voltak ezért ma is csináltam egyet POZITíV lett, egyértelmuen ott a második csík....Boldog vagyok, félek egy picit , két teszt nem hazudhat, ugye??Megszeretném koszonni , hogy tartottátok bennem a lelket,mellettem álltatok amikor ezeregy kérdés forgott a fejemben, koszonom!!!!!2008. febr. 13. 11:37
11/13 A kérdező kommentje:
Szia, koszonom, nem még nem ujságoltaltam, habár nagyon nehéz magamban tartani, várok míg az orvos igazolja...
2008. febr. 13. 18:51
12/13 A kérdező kommentje:
Szia, még nem újságoltam el a jó hírt, hidd el nehéz magamban tartani, várok míg az orvos igazolja....
2008. febr. 13. 18:52
13/13 anonim válasza:
Gratulalok a babahoz!!!!!!!!!
En 5 hetesen mentem orvoshoz elszor,de akkor meg csak a petezsakot latta,engem visszarendelt,szerintem 1-2 het mulva menj,mert akkor mar a szivecskejet is fogod latni,hallani.
Boldog babavarast kivanok
10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!