Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A peteérést ki hogyan éli meg?

A peteérést ki hogyan éli meg?

Figyelt kérdés
Éreztek valamit?Mellfájás,méh szúrkálás stb,tapasztalatokat várok:-))Mert a nyákomból nem tudom megitélni,mert nincs toji nyákom,de a hőm leesik .
2009. márc. 6. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs tünetem.
2009. márc. 6. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon felpuffad a hasam alja és fáj is. Olyan kényelmetlen. A cicim is érzékeny. A hőm leesik, ovu teszt pozitív, viszont a toji nyákom nekem 2 nappal később jön.
2009. márc. 6. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
mensi előtt 2-3 napig sokkal éhesebb vagyok, és labilisabb érzelmileg, de semmi más tünetem nincs
2009. márc. 6. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hasfájás, de másképp, mint amikor megjön. cicifájás, és iszonyú szexéhség. :)
2009. márc. 6. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Cicinyilalgatás oldalt, egyik petefészeknél szurkálás kb 2-5 percig, és nálam is van szexéhség, nem is kicsi. :)

Tojásos nyák nem mindig van, van nem mindig kapom el...

De azt még el kell, hogy mondjam, dec-ben nem éreztem semmit a peteérésből, godoltam nincs is... Egyedül annyi volt, hogy a cicik egyre érzékenyebbek lettek, ahogy közeledett a mensi, de nem múlt el, és a mensi sem jött, pozitív lett a teszt.

Én hőt nem mérek, mert nem tudok mindig ugyanakkor felkelni, émeg pajzsmirigy alulműködésem van egy kicsit, és azoknál kevésbé megy fel a hő is, tüszőrepedés után..

2009. márc. 6. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nallam is a szex ehseg akkar csak a 09:15-os valaszolonal. :) Egyeb tunet nincs. De ilyenkor a nap barmely szakaszaban meg tudnek orulni a ferjem utan. Hihetetlen. Kb 3 napig tart. Ossze is jott a baba csak sajnos nem maradt velunk. :( Most ismet probalkozunk. :)
2009. márc. 6. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
09.15-ös vagyok. Nálam kb egy hétig. És érdekes volt, mert régebben ez nem volt, úgy a huszas éveim vége felé kezdődött (31 vagyok), aztán tudatosan kezdtem el rá figyelni, aztán amikor folyton bújok, és szerelmet vallok a páromnak és letámadom, már csak annyit kérdez, hogy: félidős vagy? :))
2009. márc. 6. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tom miért kellett lepontozni, mikor én is csak azt írtam meg, hogy mit érzek, az nem az én hibám, hogy nincs tünetem! ennyit a segítőkészségről!
2009. márc. 6. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is lepontozhatott, aki nem szól vagy szólt hozzá, nem hinném, hogy az itt megszólalók közül pontozott le volna bárki, vagy akár a kérdező.
2009. márc. 6. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!