Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszt elszineződött, de...

A teszt elszineződött, de később valószínűleg. Ez akkor most mi?

Figyelt kérdés

A mensim időre megjött!!De hígabb és már szinte nincs is semmi 4.nap reggel van most!!Tegnao előtt 11-én csináltuk a nőgyógyásszal 2 teszt votl a csomagban!!Az egyiken tegnap este láttam meg hogy elszineződött!!

ÚRISTEN HA BABA AKKOR VÉGEM VAN!

nyíregyen ki a legmegbízhatóbb nőgyógyász?????

SEGÍTSETEK!!!

Vagy fél óráig tuti semmi nem volt a teszten,a cseppentős színeződött el!!De nem tom a teszt nevét!!

Most veszek mégegyet,de elkezdett szúrkálni a petefészkemnél most reggel

FÉLEK!!!!!!

2008. febr. 13. 06:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
abba a tesztbe, amit én csináltam, bele volt írva, hogy később (mondjuk fél óra múlva) a negatív teszt is válthat pozitívra, azért kell az első 5 percben nézni. Amikor ilyet csinálsz, olvasd el a tájékoztatókat, ott fontos dolgok vannak :-) Csinálj nyugodtan még egy tesztet, ha az megnyugtat.
2008. febr. 13. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Csati az előttem szólóhoz.A tesztek nem fél óra leolvasása után érvényesek.Szerintem nem vagy terhes, de ha megnyugtat téged vegyél egy másik tesztet, olvassd el a tájékoztatót, és aszerint csináld a dolgokat.
2008. febr. 13. 07:22
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Szia.

En is barmelyik tesztet csinaltam is eddig /mar jo sakat kiprobaltam/ bele volt irva,h par perc alatt kimutatja a terhesseget/3-5/ es hosszabb ido utan a negativ is mutathat pozitivat,de az attol meg nem pozitiv.Szerintem nem vagy babas,de ha megnyugtat csinalj meg egy tesztet,de nem fel ora mulva olvasd le az eredmenyt,hanem ahogy a tajekoztatoba is le van irva par perc mulva.

2008. febr. 13. 07:25
 4/10 anonim ***** válasza:
szia először is nyugodj meg teljesen egyetértek az előttemszólóval mert azt hiszem 10 perc után a teszt de rá is van irva téveset mutathat!!!végül is a mensid megjött nem tudom hogy védekeztek e de ha nem az óriási felelőtlenség ! aki nem akar gyereket annak tessék védekezni !!!az orvossal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni mert én debrecenben lakom! üdv(én mikor terhes voltam azonnal megjelemt a két kis csikocska nem egy fél orával később!)
2008. febr. 13. 07:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! de annyira kevés a mensim ma már szinte semmi!A nőgyógyász után max 15 peccel néztem rá és akkor még semmit sem mutatott!Aztán eltettem mert nyugtatni akartam vele magam de tegnap este már pozitív volt igaz csak halványan!!

DE volt sok nő aki azt írta hogy fél órával órával rá pozitív lett!!!!!

És ha nekem is akkor színeződött el?

Görcsöltem mikor megjött úgy hogy fel is keltem éjszaka!!

Van vér is de reggel kijött valami vérgombóc is!

ÁÁÁÁÁÁ

megőülök!!

:(((((((:S:S:S

2008. febr. 13. 07:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Figyelj,nekem az elozo terhessegemnel megjott,de nem olyan volt mint alt.-ban,sokkal kevesebb /nem tiszta ver/inkabb olyan mint nagyon a vegen utolso 1-2 nappban olyan barnas valadek,es talan 2 napig volt.

A tuneteket meg az agyad produkalja,gondolom olvstal mar itt ilyen torteneteket,h akik nagyon szerettek vna babat,produkaltaak a terhesseg tuneteit,Te viszont ahogy olvasom nem szeretnel,es ezert felsz tole,es produkalod a tuneteket,az agy nagyon sokmindenre kepes.

Szaladj el tesztert,es ami a hasznalatiban le van irva ugy csinald meg,de szeritnem sem vagy babas.

Azert majd irj kommmentbe,h mi lett a 3.teszt eredmenye.

10 hetes kismama

2008. febr. 13. 08:19
 7/10 anonim válasza:
Miért nem szeretnél babát? Fiatal vagy még? Ha gondolod, vegyél még egy tesztet!
2008. febr. 13. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nem akarlak elkeseríteni,de képzeld,Novemberben a mensim után egy héttel,nagyon fájt a mellem.Csináltam egy tesztet,ami negatív volt,elmentem vásárolni,hazamentem,ránéztem,és pozitív volt.Csináltam mégeggyet,az ismét így produkált.És most 18 hetes kismama vagyok.Szerintem csinálj gyorsba még eggyet.Drukkolok,hogy úgy legyen,ahogy szeretnéd.Azért,ha tudud,írd meg az eredményt nekünk.
2008. febr. 13. 09:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Csináltam egy Gabrielt de negatív de én már nem tom!!!

Nagyon félek a hasam alja úgy szúrkált mikor ránéztem este!!!És ezt nem képzeltem be,a mellem nem fáj már, de nagyon nem szeretnék babát!!

Előtte nekem nem volt peteéréskor tojásfehérjés folyásom!!

Nem tom a teszt amit a nőgyógyász csináltatott az 25érzékenységű a GABRIEL 20 de nem reggeli vizelet volt hanem a 3.pisi volt olyan 10 körül!!Lehet hogy gagyi volta teszt?

Vagy épp hogy jó??

Fura mert mensi előtt be sem dagadt a csípőm!!

És sokkal lapibb a hasam mint bármikor!!

De olyan fura,már akkora ideg van bennem és a nőgyógyászt hiába kérem hogy küldjön vérvételre!!!

Azt mondja nem kell!!

De nektek volt olyan hogy nem szedtetek fogamzásgátlót és rövidebb szinte semmi lett a mensi?Mondjuk 4.nap van még volt egy két csepp vér de szinte nulla!

2008. febr. 13. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Most már csak azt nem értem, hogy mitől félsz még? 1000%, hogy nem vagy terhes. A Gabriel az egyik legjobb teszt a piacon, és az egyik legérzékenyebb is. Megnyugodhatsz.

Ha ennyire félsz a terhességtől, légy egy kicsit óvatosabb, és védekezz, akkor legközelebb nem kell ezt a tortúrát végigcsinálnod. Kitartást.

2008. febr. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!