Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma 10 napja hogy késik a...

Ma 10 napja hogy késik a mensi, utolsó mensi első napja jan 3 volt ami 14 napos késéssel jött meg a szokásoshoz képest. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már egy hete mintha megjönne érzésem van, görcsölök, fáj a derekam néha leszakad és a mellbimbóm erzékeny néha fájó érzés, és ami fura h állandóan kötözködő türelmetlen hangulatom van. Csináltam 3 tesztet reggeli vizeletből a legutóbbit mai nap, mind negativ lett. A Chrystal clear nevűt használtam, jelenleg külföldön tartózkdom és itt ez a fajta van amit 99%-os megbizhatósagúnak hirdetnek. A sokak által emlegetett Gabriel nevű itt nincs de van a Clear Blue nevezetű is. az h mikor van PÉ-m pontosan nem figyeltem de együtt voltam párommal mensi előtt intenziven, jan 3-4(megszakitásos védekezes), jan20-21(ovszer), jan26&30(megszakitásos). Szerintetek lehetek e a negativ teszte ellenére babás vagy vmi más gond van a képben?
2008. febr. 13. 00:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Bármi lehetséges. Nem mindenkinek mutatja ki rögtön.Bár lehet hogy csak az idegeskedés miatt produkál neked ilyen tüneteket a szervezeted.Ha nem vagy nyugodt elmehetsz orvoshoz, hogy kiderítse mi a baj.
2008. febr. 13. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!