Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Makkomig behatoltam, 8-10...

Makkomig behatoltam, 8-10 mp-ig mozgattam. Lehet teherbe esni ettől?

Figyelt kérdés
Teherbe eshet e attól a barátnőm, vagyis mennyi az esélye? Az történt, hogy pont a 14. napon volt a barátnőm, még szűz, pettingeltünk és a makkomig behatoltam (gumi nélkül) kb. 8-10 mp-ig mozgattam, de nem szakad fel, nem is ment beljebb, nem is akartunk lefeküdni.. de tudom már, hogy az előváladék is tartalmazhat spermát, ettől teherbe eshet??? Lehet, hogy hülyeség, de elfogott az aggodalom..:S
2008. febr. 12. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem esett teherbe, de ezt nem lehet biztosan tudni. De miért nem védekeztek??????
2008. febr. 12. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.. amúgy azért, mert nem akartunk semmit, de én voltam a hülye, csak elkapott hév..:S tudom, hogy nem játék, nagyon remélem nem lesz semmi gáz..!:S
2008. febr. 12. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem hinném hogy terhes lett.De máskor vigyázz a hirtelen jött héveddel, amiből akár baj is lehetne.
2008. febr. 13. 07:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye, de sajnos nem kizárt. Leginkább nyugtasd meg! Ha érzi, hogy mellete állsz, és ha a meggondolatlanságodnak lesz következménye, sem hagyod a csávában, akkor kisebb az esélye hogy majd az idegeskedés miatt késik neki. Ha mégis késne, vegyetek terhességi tesztet, már csak megnyugtatásul is. És legközelebb gondolj abba bele, hogy abból a 8-10 másodperces élvezetből is lehet baba. És akkor szegény barátnőd mehet abortuszra, vagy nevelhettek egy babót. Esetleg örökbe is adhatjátok. Na de nem jobb inkább védekezni?
2008. febr. 13. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Mellette állok mindenben, akár mi is lesz.. kicsit túlmentem a határokon, de rem nem lesz akkor semmi. Nagyon nagy törés lenne az életünkben.. azért egy picit megnyugodtam akkor, csak várni ez a rossz..:S
2008. febr. 13. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Megtörténhet, hogy teherbe esik, de nem hinném. Nekünk 8 hónapja nem jön össze, pedig rendesen csináljuk.

Máskor, ha elkap a hév gondold végig, hogy mit élsz át most, és cselekedj aszerint. Ha mégsem tudsz uralkodni magadon nem baj, csak akkor védekezzetek. Így elkerülhető lesz a para. Sok sikert.

2008. febr. 14. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!