Lehet érezni a beágyazódást? Ha igen milyen érzés?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés de kiváncsi vagyok:)2009. márc. 5. 12:33
1/3 anonim válasza:
Ha a petesejt alapjaiban egy nagy sejt akkor is csak egy nagyon pici valami megtapadásáról van szó. Ebből szerintem gyakorlatilag semmit nem lehet észlelni. Nagyon ritkán kísérheti vérzés, de az is általában nagyon minimális. Esetemben egy nagyon pici rózsaszínt láttam egyszer a papíron, de abban sem voltam biztos, hogy jól látom ezért nem is tulajdonítottam neki semmi jelentőséget.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én konkrétan a beágyazódást nem éreztem, csak voltak olyan jelek, amik arra utaltak: PL:mosogatás közben megszédültem, és lefejeltem a velem szemben lévő falon a csempét. Soha még csak el sem ájultam, ezért volt furcsa. Kétszer is előfordult, és már akkor sejtettem mi a helyzet, rá egy hétre pozitív lett a teszt.
Azóta már 4 hónapos múlt a pici fiam:)
3/3 anonim válasza:
Van aki érzi. Olyankor szurkál a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!