Szerintetek baba lesz, vagy csak a mensim késik egy hete? Múlt hét vasárnapra "nem" vártam. A mai napig semmi. Cicik fájtak tegnapig.
Tegnap reggel csináltam egy X-epil tesztet, negatív lett. Ma reggel ránéztem még egyszer és ott van a második csík. Tudom hogy ilyenkor már nem szabad leolvasni az eredményt, de akkor most mi van???? Amúgy mind két petevezetékem teljesen elvan záródva. Most indulnánk újra a lombikkal.
Véleményetek?!
Sziasztok!
Reggel 4kor felébredtem és megcsináltam a tesztet. Hát sokkal okosabb nem lettem. Rögtön kijött a második csík, de olyan halványan, hogy most száradás után alig látszik, de ott van valami.
Csak az aggaszt, hogy 8 napos késésnél már le kéne "ugrania" a tesztről a csíknak. Láttam már sok negatív tesztet, azokon soha nem volt semmi, de látjuk a férjemmel a második csíkot is. Kedden felhívom az orvosom mit mond erre.
Szia!
Én a Gabriel vagy a Gravi HCG teszteket szoktam használni, tuodm őket javasolni neked is. De a legbiztosabb, ha kérsz egy HCG vérvételt.
Mindenképpen írd meg, mi lesz az eredmény, drukkolok nagyon!!!
Nem lesz belőle semmi.
Délután elkezdtem barnázni, elmentem az ügyeletre, megvizsgáltak Uh meg minden. Nem láttak terhességet, elláttak tanácsokkal, ha méhen kívüli lenne, spuri vissza.
De már nem lesz rá szűkség mert rendesen meg is jött estére.
Viszont vérvétel és kontroll Uh-ra vissza kell mennem kedden.
Köszönöm a drukkokat, folyt. köv. lombik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!