Hüvelyi uh-val meg lehet állapítani, ha pcom van? Rendszertelen a menzeszem, már voltam ezzel dokinál, megnézett hüvelyi uh-val, de nem mondott semmit.
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 12:28
1/9 anonim válasza:
Igen, Nekem is így derült ki ez a betegség. Nekem már 4 éve, és azóta is kezelés alatt állok. Más tüneted is van? Túlsúly, szőrösödés stb? Mennyire rendszertelen? Nekem volt, hogy egy év/ egy mesni volt. Babát szeretnél már?
2/9 A kérdező kommentje:
Fél éven belül babát szeretnénk! Januárban volt menzim, de most februárban nem jött meg rendesen, csak barnáztam, előtte nem volt 3 hónapig!
Nem veszek észre különösebb szőrösödést, és ha híztam is az nálam megszokott, gyakran ingadozik a súlyom (sose voltam vékony).
2009. márc. 5. 12:43
3/9 anonim válasza:
Ez még nem jelent tuti PCO-t. Reménykedjél, hogy nem az a bajod, csak most éppen kimaradt. Nem vagy terhes esetleg? Lehet, hogy hülye kérdés, de csinálj egy tesztet. Egy próbát megér. Régebben is rendszertelen volt a mensid? Mert ez az egy kimaradás még nem ok.
4/9 A kérdező kommentje:
Egy éve hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta rendszertelen, január előtt három hónapig nem volt menzim! Csináltam tesztet, nem vagyok terhes.
2009. márc. 5. 13:53
5/9 anonim válasza:
Hááááááááát, akkor viszont lehet, hogy sanszos a dolog, hogy mégis csak PCO gyanús lehetsz. De sztem, azt a hüvelyi UH mindenképpen mutatná. Nekem egyből mondta a doki, hogy az. Nem próbálsz meg másik dokit?
6/9 anonim válasza:
Nekem éveken át nézték a petefészkeim, annyit mondott a doki, szabályos méretű, működő petefészkek. Persze a működő az úgy értendő, hogy termelődnek petesejtek, amik meg is érnek/érhetnek. Aztán a meddőségin jött a hidegzuhany, pco, nem reped meg a tüsző...
7/9 anonim válasza:
Akkor Neked is ott maradnak, azok a kis tüszők, amik nem repednek meg és nem lökődnek ki. Azokból pedig kis apró ciszták lesznek. Nekem azt mondta a doki, hogy gyöngyfűzés szerűen vannak, mármint a sok kis ciszta. És Neked kezelik a dolgot? Van már gyereked? Ha nincs szeretnél?
8/9 anonim válasza:
Mármint nekem? :) Nekem kezelik merckforminnal, más kezelés nem kell, mert a hormonok jók, mind határértéken belül vannak. Hogy baba legyen inszemet ajánlottak a meddőségiben.
9/9 anonim válasza:
Nem küldött a doki endokrinológushoz, és előtte vérvételre? A PCOS a hormonszinteken is látszik, nekem néztek inzulint és vércukorszintet is. A petefészek ciszták másra is utalhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!