13. napra csináltam reggel egy terhességi tesztet.10-es érzékenységűvel. Acontroll csík kijött de a terhesség vonal csak akkor látszik nagyon halványan ha elforgatom. Ez akkor most pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 10:19
1/11 anonim válasza:
Akkor pozitív ha bármerre forgatod és látszik!Ja és akkor ha nem átlátszó a vonal hanem szines!!
2/11 A kérdező kommentje:
hát én úgy látom mintha egy picit sötétebb vonal lenne de semmi képp se átlátszó.Holnap csináljak mégeggyet?
2009. márc. 5. 10:29
3/11 anonim válasza:
Ez számomra egy kicsit necces így. 13 nap késéssel már egy "gagyi" teszten is illene határozott csíknak lenni. Az igaz ugyan, hogy halovány csík is csík, de ehhez nem kell a tesztet forgatni, azt akkor is látni kell ha a teszt lenn van az asztalon. Nem elkeseríteni akarlak, de a forgatáskor csak a kontroll csík helyét látod és ez sajnos nem az a csak amire vágysz.
5/11 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul fejeztem ki magam.Az eggyütlét utánra ertettem a 13 napot.Ahavim elvileg 10-12 körül jön meg.
2009. márc. 5. 10:48
6/11 anonim válasza:
Csinálj reggeli elő vizeletből !
7/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a nem várt előtt 2 nappal tesztelj.Tudom,hogy nehéz kivárni én is ebben a cipőben járok és már alig várom,hogy tesztelhessek,de muszály várni,hogy biztosabb legyen.
Remélem babókád van:)
Sok egészséget!
8/11 A kérdező kommentje:
igen most várni fogok csak nagyon nehéz mert piszok türelmetlen vagyok.Egyébként bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de hogy érted azt hogy reggeli elővizeletből?
2009. márc. 5. 11:23
9/11 anonim válasza:
Szerintem első vizeletet akart irni. Én a te helyedben megvárnám a menzi napját, és csak akkor tesztelnék. Tudom, rettentő nehéz várni, de megóvnád magad a csalódástól. Sőt, még akkor sem biztos, hogy hiteles eredményt mutat, de már nagyobb az esély rá. Remélem pozitiv leszel! 8 hetes km
10/11 anonim válasza:
az első két teszt nekem is halványabb volt, először a nem várt napján, majd egy másik típusú teszttel 3 napra rá. rá 3 napra egy harmadik teszttel már erősen látszot a csík, annak a leírásában szerepelt, hogy ha halvány az is pozitív, csak még az alacsony hormonszint miatt halvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!