Olyan létezhet, hogy valaki csak halvány pozitívat tud tesztelni és soha nem lesz erősebb 2. csík?
Hát azt mondják, hogy a gyenge csík is csík, de szerintem ahogy nő a hcg szint (már pedig annak nőni kell), úgy a tesztnek is erősödni kell.
Volt, akinél halvány csíknál sem volt baj, de én sajnos csak rossz példával találkoztam. Barátnőmnek sem erősödött és el is vetélt!
Ugyan már... :) Ne aggódj ilyenen.
Én végig halványcsíkos voltam, mégis ott alszik békésen a kis mazsolám az ágyikójában..:)
Egyik bnőm most vár babát, már 6 hós terhes és ő 2x tesztelt, mindkét alkalommal negatívat. Mégis nő a pocakja, és jön a baba... Szóval, ne aggódj tényleg ezen, nem kell folyton tesztelgetni.
Csak légy nyugodt, most a babának is az a legfontosabb.
üdv. 23/n
Csak attól félek, hogy ez nem-e száradási csík?
Mert ha erősebb lenne, azért már meggyőzőbb lenne.
Viszont számomra az a meggyőző, hogy érzem, hogy ott van...nagyon furcsa, de érzem. Ilyen szúró érzetem van a méhemben és bizonyos helyzetekben feszít a hasam, meg puffadt vagyok...stb.
A hcg, ha jól tudom 20. hét után elkezd csökkenni. Ezért tesztelt a barátnőd negatívat!:)
Nem riogatni akarom a kérdezőt, de valamelyik tesztnek akkor is kell erősödni! Vegyél minél több fajtát, és próbálkozz két naponta. Valamelyiknek erősödnie kell!
Jó, majd jövőhéten megint veszek egy párat, csak nem tudom melyik a megbízható, mert nem vagyok egy nagy tesztelős.
De egy olyat, amivel most teszteltem mindenképp veszek, mert ez jó kiindulási pontnak, mivel pozitív, csak halvány.
Aztán nem tudom milyet vegyek még. :(
One Minute
dm-ben vettem. kb. 900 Ft volt.
Ez megbízható szerinted? Mert nekem életemben először van 2 csíkom és most próbáltam ki először ezt a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!