Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett beágyazódásos vérzés?

Lehetett beágyazódásos vérzés?

Figyelt kérdés
Ápr 2-án jött meg és ápr 15 körül volt fehér nyúlós folyásom, majd együtt voltunk a párommal többször 15-18-ig, erre az időszakra írta a neten a kalkulátor a termékeny napokat:). Persze utána is, de az már nem peteérés időszakában volt. Tegnap viszont barna folyásom volt egész nap, de kb csak egy betétnyi mennyiség, aztán estére elmúlt teljesen. Menszig még másfél hetem lenne. Ma teszteltem. De a teszt negatív lett. Szerintetek túl korán teszteltem? Csak már annyira izgulok. Szédülök néha, és már este 9-kor kidőlök, de napközben nem érzemmagam nagyon fáradékonynak, néha érzek enyhe hányingert, mellem kicsit nagyobb, de nem érzek feszülést vagy hogy érzékeny lenne. lehetek terhes? Annyira várjuk már a kistesót.
2011. ápr. 22. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon korán teszteltél. Drukkolok, hogy baba legyen a dologban.
2011. ápr. 22. 12:25
 2/10 A kérdező kommentje:
kösznöm:) remélem, hogy nem egy menszi előtti hormonzavar. Még soha nem volt ilyen jellegű folyásom.
2011. ápr. 22. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is csak drukkolni tudok, de azt nagyon ;) ügyesen! Várjuk a későbbi eredmény!
2011. ápr. 22. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet beágyazódásos vérzés! :)
2011. ápr. 22. 14:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy drukkoltok! Most megint semmi barnázás, és még mensi sincs. Remélem most már nem is jön meg idén:)

Bár egy barátnőm mondta, hogy szerinte csak próbálkozott a szerveztem és nem tapadt meg azért volt ez a barnázás:( de szerintem akkor nem múlt volna el, és azért annyira nem volt sok.

2011. ápr. 23. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet már tudni valamit? Lett baba végül?
2011. máj. 1. 14:31
 7/10 A kérdező kommentje:
nem tudom:) nem merek tesztelni. Még nem jött meg azóta sem, csak attól félek, mert enyhült a hányinger, és beteg is lettem közben:( Félek tesztelni, de holnap lehet, hogy veszek egyet. Köszönöm az érdeklődést:)
2011. máj. 1. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok! Remélem, hogy pozitív lesz, és remélem, hogy lesz kedved megosztani velünk az örömhírt!!
2011. máj. 1. 19:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött. Éreztem is, hogy ez lesz, mert a betegség után elmúlt a hányingerem egyik napról a másikra. Sajnos most ez a hónap nem sikerült. :(
2011. máj. 3. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Óh, sajnálom..!
2011. máj. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!