Ha bemegyek egy kórházba, hogy terhes vagyok és abortuszt szeretnék akkor azt aznap megcsinálják vagy várni kell idôpontra?
Januárba missed ab műtéten estem át,nem azért mert becsúszott ,nem azért mert fiatalok vagyunk hanem mert nekünk a természet nem engedte hogy megszülethessen!Ez a nap örökre beleénkvésődött,és emlékezni fogunk a MI picinkre :(
Persze az ilyennek aki csak szétteszi a lábát annak egyböl jön,s meg is marad egészségesen!!!
Remélem a műtéted napja emlékezetes marad!!!
Nem tudtok olvasni? A kérdező kommentjei:
„komolyan kell 3 nap gondolkodási idõ? :S 16 éves vvagyok.nincs ezen mit gondolkozni...”
„nem azért írtam ki a kérdést hogy oltogassatok.kössz. ha már itt tartunk igen. védekeztünk. fogalmam sincs, hogy csúszott be ez a baba. de azt nem szeretnèm ha lenne egy gyerekem akit nem tudok felnevelni és örökbe adjam másnak..”
„miiiii? én nem kérdeztem semmit. nem erre vagyok kiváncsi”
Ebben hol van szó felelőtlenségről, "széttett lábakról", arról, hogy nem érez bűntudatot? Miért kell letámadni? Feltett egy kérdést, nem arra válaszolt a többség. Soha, senki nem tudhatja hogy mit hoz a jövő. Mindenki kerülhet még olyan helyzetbe, hogy az abortusz lehet a jó megoldás a számára - vagy a családtagja számára. Remélem akkor majd minden bunkó beszólónak eszébe jut, hogy most mit reagált.
Én már nem is írok ide semmit, mert csak felidegesítem magam. Foglalkozzon már mindenki inkább magával, és a kérdésre válaszoljon a lánynak!
ha meg nem tud rá válaszolni normálisan akkor ne is irjon semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!