Szellemcsíkos a tesztem? Vagy mi ez? Szórakozik az agyam és a szemem?
Ma vagyok 13 vagy 11 dpo-n. Holnap valószínüleg már nem jön meg mert a hőm magasan van. Szóval inkább 11 dpo-n vagyok. Ma délután csináltam egy medilab tesztet. Nem dobtam ki. És most már határozottan állíthatom hogy van rózsaszínes második csík is(sztem szellemcsík). Ha fényforrás alá teszem ha nem teszem fény felé, ha a kezem mögé teszem, ha háttal állok a fénynek, szóval mindenhogy látszik. Vagy csak az agyam játszik már velem?
Hétfőn is csináltam másik medilabot az totál fehér volt és ki is dobtam, most nem tudom milyen meggondolásból nem csaptam a kukába.
Szerintetek?
Hát most kétfélét mondok, mind a kettő saját tapasztalat:
1. Medilab engem már becsapott, mutatta a pozítivat, baba persze sehol...
2. Kétszer voltam terhes, mindkét alkalommal később lett pozitiv a teszt. Ha mindenhogy látod, ahogy leírtad, akkor nem szellemcsík.
Egyszer olvastam egy teszt használatiján, hogy azért lehet időn túl pozitiv a teszt, mert némelyik megtartja a reagáló képességét akár további 5-10 percig. Ezért lehet később eredmény.
A 14-ik dpo-n tesztelj újra szerintem!
Nagyon drukkolok!
Én most ott tartok, hogy egy délutáni 10-es pozitiv, másnap reggeli Clearblue negatív...
Nagyon gratulálok Neked..:)
Én nem bízom benne, de gondoltam megkérdezem.
Bízzál!!! Nem szabad elveszteni a reményt!
Én is ehhez tartom magam! A két terhességem vetéléssel végződtek, úgyhogy tudom, mit beszélek.
Várd őt, jönni fog!
Nagyon sajnálom. Jó, hogy ennyire nem adjátok fel.
Minél előbbi babásodást Neked és nagyon jó egészséget Nektek.
Köszönöm!
Írd majd meg, ha újra teszteltél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!